Ev sahipleri ve kiracılar için çözümler sunan Belong, 80 milyon dolar yatırım aldı

Belong tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, toplamda 80 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 80 milyon dolarlık yatırımın 30 milyon dolarlık kısmının borç olarak alındığını da ekleyelim.
Ev sahipleri ve kiracılar için çözümler sunan Belong, 80 milyon dolar yatırım aldı

Girişim ekosisteminin en önemli alanlarından biri haline gelen emlak teknolojileri özellikle yurt dışında yoluna emin adımlarla devam ediyor. Bu alanda hizmet veren girişimlerden biri olarak karşımıza çıkan Belong, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

Belong tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, toplamda 80 milyon dolar yatırım aldı. Söz konusu 80 milyon dolarlık yatırımın 30 milyon dolarlık kısmının borç olarak alındığını da ekleyelim. Belong'un 50 milyon dolarlık yatırımı ise Fifth Wall liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, Fifth Wall'un haricinde ise şirketin eski yatırımcıları arasında da bulunan Battery Ventures, Andreessen Horowitz (a16z) ve GGV Capital da katıldı. Alınan yeni yatırım ile birlikte Belong girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 138 milyon dolara ulaştı.

Belong ekibi

Girişimin değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. 2019 yılında Ale Resnik, Owen Savir, Tyler Infelise ve Tyler Infelise tarafından San Francisco'da kurulan Belong, hem sahipleri hem de kiracılar için bir pazar yeri olarak hizmet veriyor.

Ev sahipleri için ev yönetimi ve kiralama süreçlerini yöneten Belong, tadilata ihtiyaç duyan evler için bakım ve tadilat desteği de sunuyor. Evleri yenilemek ve kiralamaya hazır bir duruma getirmek için yardımcı da olan Belong, her ayın ilk günü ise ev sahiplerine kiralarını iletiyor.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki sürecin sorunsuz bir şekilde yönetilmesine odaklanan Belong, ev sahibi olmak isteyen kiracılar için de önemli bir çözüm sunuyor. Her kira ödemesinin yüzde 3'ünü, ev satın alınırken peşinat olarak kullanılması için kiracılara geri veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.