SPONSORLU

Uzaktan Sağlık Hizmeti, DoktorTakvimi güvencesiyle bütün uzmanlıklara açıldı!

DoktorTakvimi Ülke Müdürü Hakan Türkoğlu yeni düzenlemenin önemini şu sözlerle belirtti: “Uzaktan Sağlık Hizmeti sayesinde sağlık deneyimi artık daha fazla kişi için ulaşılabilir ve sürdürülebilir olacak.”
Uzaktan Sağlık Hizmeti, DoktorTakvimi güvencesiyle bütün uzmanlıklara açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan Uzaktan Sağlık Hizmetlerinin Sunumu Hakkında Yönetmelik sağlık deneyimini baştan aşağı değiştirecek nitelikte. Artık sağlık meslek mensubu olan tüm profesyoneller, DoktorTakvimi ve benzeri araçlarla hastalarına ve danışanlarına online olarak hizmet verebilecek, tıbbi gözlem yapabilecek, tedavi ve ilaç yönetimi sağlayabilecek, e-reçete ve e-rapor yazabilecek.

DoktorTakvimi’yle Uzaktan Sağlık Hizmeti’nden nasıl faydalanırsınız?

İnternet bağlantısına ve görüşmeyi gerçekleştirebileceğiniz bir cihaza sahipseniz uzaktan sağlık hizmeti vermenizin önünde hiçbir engel yok. Herhangi bir ek servis ya da programa ihtiyacınız olmadan, randevusunu alan hastanıza/danışanınıza bağlantı linki gönderiyoruz. Tamamen isteğinize bağlı olarak ya sizin çağrınızla, ya da hasta/danışan linke tıkladıktan sonra görüşmeniz başlıyor. Hem kendiniz, hem de hastalar/danışanlar için sağlık deneyimini rahat ve pratik hale getiren uzaktan sağlık sistemine geçiş yapmanın tam zamanı!

DoktorTakvimi profesyonel üyelik sahibi olarak online randevu takvimi aracılığıyla hastaların/danışanların sizden 7/24 randevu alabilmelerini sağlayabilir, online görünürlüğünüzü güçlendirebilir ve online danışmanlık ile güvenli ve pratik bir sağlık hizmeti sunabilirsiniz. 

Peki, Uzaktan Sağlık Hizmeti (USH) tam olarak nedir? Uzaktan sağlık yönetmeliği neleri kapsar? Teletıp uygulamaları hekimlere, uzmanlara, hastalara ve danışanlara nasıl avantajlar sunar?

Uzaktan Sağlık Hizmeti, birçok farklı uzmanlık alanından profesyonelin hasta ve danışanlarının muayene ve tedavi süreçlerini aynı fiziksel ortamda bulunmalarına gerek kalmadan sürdürebilecekleri yenilikçi bir sağlık hizmeti yaklaşımı. Bir bilgisayar, tablet ya da akıllı telefon aracılığıyla gerçekleştirilen uzaktan sağlık hizmeti özellikle Covid-19 pandemisi başladığından beri sıklıkla tercih edilen bir yöntem haline geldi. 

Uzaktan Sağlık Hizmetinin avantajları neler?

Uzaktan sağlık hizmeti hem hekimler ve uzmanlar, hem de hastalar ve danışanlar için birçok avantaj sunuyor. Peki uzaktan sağlık sistemini bu kadar çekici yapan ne?

1. Zaman kazandırması

Mekan değiştirme zorunluluğunu kaldıran DoktorTakvimi uzaktan sağlık hizmeti sayesinde randevusuna geç kalan hasta sayısı azalır. Hekim ve uzmanlar da bu zaman tasarrufundan yararlanır.

2. Özerk çalışmaya uygun olması

DoktorTakvimi uzaktan sağlık hizmeti, hekim ve uzmanların istediği yerden ve vakitte çalışabilmesine olanak sağlar. Randevusu olanlar da işlerinden veya evlerinden ayrılmadan sağlık hizmeti alabilme şansını yakalar.

3. Güvenli ve verimli olması

DoktorTakvimi gibi kendini ispatlamış bir yazılımlarla görüşmede yer alan kişilerin verileri üçüncü taraflarla kesinlikle paylaşılmaz ve bulut tabanlı sistemde saklanır. 

4. Hastalık riskini azaltması

Uzaktan sağlık hizmeti, gerek randevu için evden ayrılırken, gerekse randevu esnasında fiziksel olarak karşılaşılan insan sayısını minimuma indirerek halk sağlığını korumaya yardımcı olur.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.