Ülkemizde de hizmet veren Fenix, market siparişi ve kişiye özel teslimat hizmeti sunmaya başlıyor

Fenix, Fenix Market ile hızlı market, Fenix Genie ile kişiye özel teslimat ve Fenix Fuel ile de powerbank kiralama operasyonunu başlatacağını duyurdu.
Ülkemizde de hizmet veren Fenix, market siparişi ve kişiye özel teslimat hizmeti sunmaya başlıyor

Dubai merkezli elektrikli scooter girişimi olan Fenix'in yerli bir elektrikli scooter kiralama platformu olan Palm'ı satın alarak ülkemizde hizmet vermeye başladığını geçtiğimiz Ağustos ayında sizlere aktarmıştık. Fenix tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, ülkemizdeki operasyonlarını genişletiyor.

Geçtiğimiz yıldan bu yana ülkemizde elektrikli scooter kiralama hizmeti veren bir platform olan Fenix, Fenix Market ile hızlı market, Fenix Genie ile kişiye özel teslimat ve Fenix Fuel ile de powerbank kiralama operasyonunu başlatacağını duyurdu.

Sadece mikromobilite alanında değil ihtiyaç duyabilecekleri farklı alanlarda da hizmet vermek isteyen Fenix, market alışverişi yapılmasını sağlayan Fenix Market özelliğini ilk etapta İstanbul ve Mersin için kullanıma sunacak. Fenix Market içinde minimum sepet tutarı ve getirme ücreti bulunmayacağını da ekleyelim.

Powerbank kiralanmasını sağlayan Fenix Fuel ise şu an için sadece Şişli ve Beşiktaş’ta yer alan restoran, kafe, spor salonu gibi çeşitli noktalara konumlandırılmış powerbank istasyonları ile kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar, Fenix uygulamasından sadece QR kod okutarak powerbank kiralayabilir ve kiralama sonunda ise kullandıkları kadar ödeme alınıyor. 

Fenix Fuel içinde powerbank kiralamanın 10 dakikası 5 TL, 1 saati 15 TL ve 24 saati ise 25 TL olarak ücretlendiriliyor. Genie ile kişiye özel teslimat imkanı da sağlayan Fenix, yemek ve gıda gibi ürünleri sizin için satın alıp teslimatını yaparken, aynı zamanda evrak ve kişisel eşya gibi ürünlerin de bir yerden bir yere teslimatını yapıyor.

Fenix Market ve Fenix Genie İstanbul’da şimdilik Maslak, Ayazağa, Tarabya, Yeniköy, Levent, Etiler, Şişli ve Beşiktaş bölgelerinde hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.