Apple, "Instacart benzeri" bir özellik üzerinde çalışıyor

Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, Sağlık uygulaması ile entegre bir şekilde çalışacak yeni bir özellik geliştiriyor.
Apple,

Apple tarafından geçtiğimiz haftalarda aktarılan bilgilere göre şirketin yılın ikinci finansal çeyreğinde servislerden 19,8 milyar dolar gelir elde ederek rekor kırdığını sizlere aktarmıştık. Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman'a göre Apple, yeni bir servis çözümü üzerinde çalışıyor.

Mark Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, Sağlık uygulaması ile entegre bir şekilde çalışacak yeni bir özellik geliştiriyor. Apple tarafından geliştirilen yeni özelliğin temelde talebe dayalı market teslimat platformu gibi çalışması bekleniyor. 

Yeni özelliği "Instacart benzeri" olarak tanımlayan Gurman, servisin tam olarak nasıl çalışacağı ile ilgili ise herhangi bir detay paylaşmadı. Yeni servis ile ilgili bildiğimiz tek detay ise yukarıda da belirttiğimiz Apple'ın sağlık uygulaması ile entegre bir şekilde çalışacak olması.

Apple tarafından geliştirilecek olan özelliğin ana odak noktasının beslenme takibi olabileceğini de ekleyelim. Instacart benzeri özelliğin ne zaman kullanıma sunulup sunulmayacağı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Apple'ın çeşitli servisler üzerinde çalıştığını da hatırlatalım.

Bu servislerden en önemlileri ise iPhone - iPad için abonelik modeli ve şimdi al sonra öde seçenekleri. Söz konusu özelliklerin bu yıl içinde kullanıma sunulması ise sürpriz olmayacaktır. 6 - 10 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek olan WWDC 2022'de bu servisleri görebiliriz. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.