Shiftplanner, kitle fonlama yatırım turunda 1,82 milyon TL fon topladı

Geçtiğimiz günlerde fonbulucu üzerinden kitle fonlama yatırım turuna çıkan Shiftplanner, yatırım turunu tamamladığını duyurdu.
Shiftplanner,  kitle fonlama yatırım turunda 1,82 milyon TL fon topladı

Vardiyalı personel yönetim süreçlerine odaklanan Shiftplanner'ın Alesta Yatırım'dan 2,5 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz günlerde fonbulucu üzerinden kitle fonlama yatırım turuna çıkan Shiftplanner, yatırım turunu tamamladığını duyurdu

Edindiğimiz bilgilere göre Shiftplanner, kitle fonlama yatırım turunda 1,82 milyon TL fon topladı. Shiftplanner'ın kitle fonlama yatırım turunun 72 saat içinde yüzde 120 oranında fonlanarak tamamlandığını da ekleyelim. Hatırlatmak gerekirse vardiya yönetim yazılımı olan Shiftplanner, vardiyalı çalışma sistemine sahip firmalardaki çoğunlukla manuel olarak yürütülen vardiya yönetim süreçlerini dijitalleştiriyor.

Yapay zeka destekli akıllı vardiya yönetimi özelliğini hayata geçirerek bu alanı akıllılaştırmayı da planlayan girişim, vardiyalı çalışma sistemine sahip firmaların vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiriyor ve optimize ediyor.

Yazılımının yeni versiyonunu geliştirmek için geçtiğimiz yıl yatırım alan Shiftplanner'ın 2022 yılının başında yazılımının yeni versiyonunu kullanıma sunduğunu da hatırlatalım. Shiftplanner tarafından aktarılan bilgilere göre yazılımın yeni versiyonu şu anda  tarafından da kullanılıyor.

Alınan 1,82 milyon TL'lik yeni yatırım, Shiftplanner'ın kadrosunu genişletmesi ve satış pazarlama için daha fazla kaynak ayırarak müşteri sayısını artırması için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.