Vardiyalı personel yönetim süreçlerine odaklanan Shiftplanner, 2,5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre firmaların vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden çözümler sunan Shiftplanner, Alesta Yatırım'dan 2,5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.
Vardiyalı personel yönetim süreçlerine odaklanan Shiftplanner, 2,5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek girişimlerinden Shiftplanner, yatırım haberi ile karşımıza çıktı. Paylaşılan bilgilere göre firmaların vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden çözümler sunan Shiftplanner, Alesta Yatırım'dan 2,5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Yapılan yatırım miktarı ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Vardiyalı çalışma sistemine sahip firmaların vardiyalı personel yönetim süreçlerini dijitalleştiren ve optimize eden Shiftplanner, aldığı yatırımı ürün geliştirme ve kullanıcı sayısını artırmak için harcayacak.

Şu an web üzerinden kullanıcılarına hizmet veren Shiftplanner, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi hedefliyor. Şu an için sadece web üzerinden hizmet verse de bir mobil uygulama üzerinde de çalışan Shiftplanner, bu uygulama ile çalışanların kendileri ile ilgili durumları takip edebilmelerini, taleplerde bulunabilmelerini ve QR kod ile giriş-çıkış yapabilmelerini sağlayacak.

Yakın zamanda mobil uygulamasını kullanıma sunmayı hedefleyen Shiftplanner, çalışan başı aylık ücretlendirmeler üzerinden gelir elde ediyor.

Alınan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Shiftplanner kurucu ortağı Ahmet Tepe, bugüne kadar daha çok perakende sektörüne odaklandıklarını, yeni yatırımla birlikte hedef pazarını genişletip, vardiyalı çalışılan tüm sektörler için en uygun çözümleri üreteceklerini de paylaştı. Alesta Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özer ise pazarda önemli bir ihtiyaca yönelik çözümler üreten Shiftplanner girişiminin hem ulusal hem de uluslararası pazarda başarı göstereceğine inandığını ve başarılar dilediğini aktardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.