1. yılını kutlayan Midas, 100 bin kullanıcıya ulaştı

Midas tarafından aktarılan bilgilere göre 1 yılda platform içinde toplamda 250 milyon doların üzerinde işlem gerçekleştirildi.
1. yılını kutlayan Midas, 100 bin kullanıcıya ulaştı

Komisyonsuz Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan Midas'ı ilk olarak 2020 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Şubat ayında ise Spark Capital ve Earlybird Digital East Fund'ın ortak liderliğinde 11 milyon dolar yatırım alan girişim, 1. yılını doldurdu.

Güncel verileri ile ilgili paylaşımlarda da bulunan Midas, ilk yılında 100 bin kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Midas tarafından aktarılan bilgilere göre 1 yılda platform içinde toplamda 250 milyon doların üzerinde işlem de gerçekleştirildi. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Şubat ayında platform içinde bugüne kadar 100 milyon doların üzerinde işlem gerçekleştirdiği paylaşılmıştı. 

Kullanıcılarının beğendikleri global şirketlere yatırım yapmasını çok kolaylaştırdıklarını belirten Midas CEO’su Egem Eraslan, henüz ilk yıllarında 100 bin kullanıcıya ulaşmanın gerçekten büyük bir problemi çözdüklerini gösterdiğini dile getirdi.

Midas’la yatırım yapan kullanıcılarının yarısının hayatlarındaki ilk borsa yatırımını Midas ile birlikte yaptıklarını da belirten Eraslan, büyük finansal kurumların Midas’ın teknolojisi ile kullanıcılarına yatırım ürünleri sunmaya başladığını da sözlerine ekledi.

90 kişilik bir ekibe sahip olan Midas'ın önümüzdeki 1 yıllık süreç için planları ise yatırımcılarına Borsa İstanbul, en iyi kurlara sahip dolar alım satımı, kripto para alım satımı ve alternatif yatırım araçları sunmak. 2020 yılını Ocak ayında Egem Eraslan ve Umut Bozkurt tarafından kurulan Midas'ın bugüne kadar toplamda 12 milyon dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.