Üç boyutlu görüntüleme teknolojisi ile vücut analizi yapan DigiME, 715 bin dolar yatırım aldı

DigiME, TechOne VC, twozero Ventures ve Kerim Kotan’ın liderliğinde gerçekleşen yeni yatırım turunda 715 bin dolar yatırım aldı.
Üç boyutlu görüntüleme teknolojisi ile vücut analizi yapan DigiME, 715 bin dolar yatırım aldı

Üç boyutlu görüntüleme teknolojisi ve yapay zeka kullanarak yüksek hassasiyet oranıyla vücut ve postür analizi yapan DigiME, üçüncü yatırım turunu tamamladı. DigiME, TechOne VC, twozero Ventures ve Kerim Kotan’ın liderliğinde, Litum Teknoloji A.Ş.’nin kurucularından Kamil Sözen, Özgür Ülkü, Alp Ülkü ve Partner Tasarım ve Ticaret A.Ş’nin de katılımı ile ve Efe Duran Sarıkaya, Nihat Cavit Oral, Siret Ünsal’ın da dahil olduğu üçüncü yatırım turunda 715 bin dolar yatırım aldı. Şirket son olarak 2020 yılında 15 milyon TL değerleme ile 3,8 milyon TL yatırım almıştı.

Amerika, İtalya, Fransa ve Kanada başta olmak üzere 12 farklı ülkeden ve 34 şehirden 87 lokasyona satış yapan ve kullanıcılara aylık abonelik modeli ile hizmet vermeye başlayan DigiME, 43 binden fazla kişiye vücut analizi yaparak, taşınabilir üç boyutlu vücut tarama çözümü sunuyor. DigiME, yazılımı sayesinde, tüm vücudu saniyeler içinde üç boyutlu bir şekilde tarayarak vücut yağ oranı, günlük kalori ihtiyacı, bazal metabolizma hızı, ideal kilo, kas oranı, postür bozuklukları, hareket vs. analizlerinin yapılabilmesini ve grafik destekli raporlama araçları sayesinde tüm bu verilerin kolaylıkla takibini sağlıyor.

Geliştirdiği DigiME SaaS çözümü ile hizmet vermeye başlayacak olan DigiME, B2B ve B2C müşterilere kişisel vücut verilerinin takip edilmesi, yapay zeka destekli tavsiyeler sunma ve grafik destekli raporlama ve ön tanı imkanı sağlıyor.

DigiME yeni yatırım turu ile geniş ürün ailesi ve hizmeti ile Kuzey Amerika açılımı ve Avrupa’ya hızla yayılarak İspanya, Almanya, İsviçre, Kanada ve Fransa ülkeleri başta olmak üzere DigiME şubeleri açarak vücut çekim datasını 500 bine çıkarmayı hedefliyor. DigiME’nin mevcut müşterileri arasında Fenerbahçe, Beşiktaş, PSG, UFC, We5 Concept, Hillside, Carrera, İstanbul Florence Nightingale Hastanesi ve İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi bulunuyor.

DigiME’nin kurucusu Derya Kavarna, bu yatırım turuyla beraber şirket merkezini Amerika’ya taşıyarak operasyonel süreçleri de optimize etmek istediklerini; ABD’de deneyimlediklerinin, DigiME’nin global pazarda etkili bir oyuncu olmasına fayda sağlayacağını düşündüklerini söylüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.