Permify, 500 İstanbul'dan tohum öncesi yatırım aldı

500 İstanbul tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, erişim kontrolü ve yetkilendirme konusunda çözüm üreten Permify girişimine yatırım yaptı.
Permify, 500 İstanbul'dan tohum öncesi yatırım aldı

Ülkemizdeki girişim ve yatırım ekosisteminin en önemli oyuncuları arasında yer alan 500 İstanbul, yatırımlarına devam ediyor. 2022 yılı içinde Gesund, Layer ve Altogic yatırımları ile karşımıza çıkan 500 İstanbul, yeni bir yatırım gerçekleştirdiğini duyurdu.

500 İstanbul tarafından aktarılan bilgilere göre şirket, SaaS uygulamaları için erişim kontrolü ve yetkilendirme konusunda çözümler üreten Permify girişimine yatırım yaptı. 500 İstanbul ve Permify girişimi arasında gerçekleşen yatırımın tohum öncesi yatırım olarak yapıldığını da ekleyelim.

2022 yılında Fıratcan DoğanMustafa Tolga Ozen ve Ege Aytın tarafından San Francisco'da kurulan Permify, erişim kontrolü ve yetkilendirme konusunda hizmet veren bir geliştirici API'ı olarak hizmet sunuyor. Şu an için erken aşamada olan Permify'ın yaklaşık 1200 kişilik bir listesi de bulunuyor.

Sunduğu API ile birlikte mühendislik ekiplerinin erişim kontrol sistemleri tasarlamalarına, oluşturmalarına, test etmelerine ve bakımını gerçekleştirmelerine olanak sağlayan Permify, kullanıcılarına Basics, Growth, Scale olmak üzere 3 farklı paket sunuyor. 

Ücretsiz olarak sunulan Basics seçeneği 250 kullanıcıya kadar destek sunuyor. Aylık 79 dolarlık bir fiyata sahip olan Growth seçeneğini ise 500 kullanıcıya kadar destek sunuyor. Permify'ın en pahalı seçeneği olan aylık 479 dolar fiyata sahip olan Scale paketi ise 5 bin kullanıcıyı destekliyor.

Permify tarafından aktarılan bilgilere göre alınan yatırım, şirketin büyümesini desteklemek, ABD pazarında yeni kullanıcılar elde etmek ve ürün geliştirmek için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.