Reify Health, 220 milyon dolar yatırım alarak şirket değerlemesini 4,8 milyar dolara çıkardı

2012 yılında Henry Li, Joseph Abrahamson, Michael Lin, Pramod Verma ve Ralph Passarella tarafından faaliyete geçirilen şirket, iki platform sayesinde klinik araştırmalara teknoloji altyapısı sunuyor.
Reify Health, 220 milyon dolar yatırım alarak şirket değerlemesini 4,8 milyar dolara çıkardı

Klinik araştırmalar alanına odaklanan Reify Health, 220 milyon dolar yatırım alarak şirket değerlemesini 4,8 milyar dolara çıkardı. Tur, Altimeter Capital ve Coatue tarafından yönetildi. ABD merkezli şirketin yatırım turuna, Dragoneer Investment Group, ICONIQ Growth, Adams Street ve Battery Ventures katıldı. 

2012 yılında Henry Li, Joseph Abrahamson, Michael Lin, Pramod Verma ve Ralph Passarella tarafından faaliyete geçirilen şirket, iki platform sayesinde klinik araştırmalara teknoloji altyapısı sunuyor. StudyTeam, sağlık alanında website ve sponsorlara yönelik bulut tabanlı bir yazılımı olarak ön plana çıkıyor. Hastaların klinik araştırmalarda ön taramaya alınmasına ve kayıt altında tutulmasında yardımcı oluyor. Care Access ile deneyleri yönetmesine yardımcı oluyor.

Klinik araştırma, tıbbi bilgi elde etmeyi amaçlayan bilimsel çalışma olarak tanımlanıyor. Özellikle yeni ilaç keşfi, tıbbi cihaz ya da tedavi yöntemlerinin geliştirilmesinde oldukça önemli bir aşama olarak biliniyor.

Bu hafta bu alanda çalışan ve "dijital ikiz" hizmeti geliştiren girişim Unlearn.AI, 50 milyon dolar yatırım aldığını yazmıştık. Yatırım turuna; Insight Partners, Radical Ventures ve mevcut yatırımcılar 8VC, DCVC, DCVC Bio ve Mubadala Capital Ventures katılmıştı.

2017 yılında kurulan şirketin şirketin toplam yatırım miktarı 69,9 milyon dolara çıkmıştı. Dijital ikiz kavramı, gerçek dünyadaki bir varlık, sistem veya sürecin dijital temsili olarak tanımlanıyor. Bu kavram, yapay zeka, bulut bilişim ve büyük veri kavramlarını bir çatı altında topluyor.

Yine bu hafta aynı alanda faaliyet gösteren THREAD, hastaları işe almak ve kaydetmek için bir platform olan CureClick'i satın aldığını duyurdu. Ekim ayında Medable, 300 milyon dolar yatırım aldı. Geçen yıl da TrialSpark, 156 milyon dolarlık yatırımla gündeme geldi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.