hiBoost, sosyal astroloji ağı Karma’ya yatırım yaptı

Girişimcilik dünyasının deneyimli isimleri tarafından kurulan ve fikir aşamasındaki girişimleri odağına alan hiBoost, sosyal astroloji ağı Karma’ya yatırım yaptı.
hiBoost, sosyal astroloji ağı Karma’ya yatırım yaptı

Girişimcilik dünyasının deneyimli isimleri tarafından kurulan ve fikir aşamasındaki girişimleri odağına alan hiBoost, sosyal astroloji ağı Karma’ya yatırım yaptı. Strateji geliştirme, mentorluk, iş ağı yaratma ve yatırım bulma konularında rehberlik ederek hiVC ve hiVC’ye benzer fonların yatırım yapabileceği seviyeye taşıyan hiBoost, geçtiğimiz nisan ayında Appcent ile beraber mikro yatırım uygulaması Yancep'e de yatırım yapmıştı.

Karma, hiBoost’tan aldığı yatırımla Türkiye pazarında büyümenin yanı sıra global pazarlara açılmayı hedefliyor.

2021 Ağustos ayında yayına giren Karma, doğum haritasına göre uyumlu insanların bir araya gelip sosyalleşebileceği bir mobil uygulama. Kullanıcılar, doğum yeri ve saati bilgilerini girdikten sonra doğum haritası analizinizi okuyabiliyor, sevdikleriyle uyum oranınızı öğrenebiliyor ve uyumlu olduğu insanlarla tanışabiliyor. 

hiBoost CEO’su Bora Şahinoğlu, hiBoost bünyesinde finansal yatırımın ötesinde kazanan iş modeli gerçekleştirmenin öncelikleri olduğunu söylerken şimdiye dek 2 girişime yatırımımızı tamamladıklarını ve 2022 yılı sonuna kadar toplam 8 girişime yatırım yapmanın yanı sıra 5 yıl içinde de 80’in üzerinde girişimi bir sonraki aşamaya taşımayı hedeflediklerini belirtiyor.

Karma’nın Kurucu Ortağı Miraç Mutlu İspir ise son yıllarda Amerika ve Latin ülkelerinde spiritüel bir deneyim fırsatı sunan mistik uygulamaların oldukça popüler hale geldiğini; henüz yerleşik bir oyuncusu bulunmayan ve hızlı büyüme vaat eden bu kategorinin Türkiye de büyük bir potansiyel barındırdığını söylüyor. Karma ekibi olarak henüz Türkiye pazarında tanımlanmamış bu kategoriyi hiBoost ile beraber hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen İspir, aldıkları bu yatırımla Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerde de büyümeyi hedeflediklerini dile getiriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.