Hazır limit sunan uygulama: MoneyPay | Uygulama inceleme

Mobil uygulama inceleme serimizin bu haftaki konuğu olan MoneyPay, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak yer alıyor.

Ülkemizin en önemli market zincirleri arasında yer alan Migros'un finansal çözümler sunan MoneyPay uygulamasını kullanıma sunduğunu geçtiğimiz yılın Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Mobil uygulama inceleme serimizin bu haftaki konuğu olan MoneyPay, hem iOS hem de Android platformlarında ücretsiz olarak yer alıyor.

Migros'un Colendi ve Param ile yaptığı iş birliği çerçevesinde geliştirilen MoneyPay, özellikle sunduğu hazır limit özelliği ile birlikte ön plana çıkıyor. Hazır limit özelliği ile birlikte kullanıcılar, cüzdanlarında bakiye olmadıkları durumlarda bile alışveriş yapabiliyor.

Fiziksel ve dijital kart ile birlikte alışveriş yapmanıza da olanak tanıyan MoneyPay, 7/24 para transferi, QR kod ile temassız ödeme alma ve ödeme yapma, markalara özel indirim fırsatları ve yatırım yapma gibi özelliklere sahip. Yatırım özelliği ile birlikte altın ve gümüş alım satımına izin veren MoneyPay, ilerleyen dönemlerde hisse senedi özelliğini de kullanıma sunacak. 

Sade ve şık bir arayüze sahip olan uygulama, anasayfa, varlıklar, öde, işlemler ve kartlar olmak üzere 5 kısımdan oluşuyor. Dilerseniz MoneyPay uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.