Siber güvenliğe odaklanan DoControl, 30 milyon dolar yatırım aldı

SaaS platformları için kod bilgisi gerektirmeden kullanılabilen bir güvenlik çözümü sunan DoControl, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.
Siber güvenliğe odaklanan DoControl, 30 milyon dolar yatırım aldı

Günümüzün en büyük problemleri arasında yer alan siber güvenlik, teknolojinin gelişmesi ile birlikte her geçen gün daha büyük bir tehdit haline geldi. SaaS platformları için kod bilgisi gerektirmeden kullanılabilen bir güvenlik çözümü sunan DoControl, yeni bir yatırım aldığını duyurdu.

DoControl tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 30 milyon dolar yatırım aldı. DoControl girişiminin 30 milyon dolarlık yatırım turu, Insight Partners liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, Insight Partners'ın haricinde adı açıklanmayan eski yatırımcıların katıldığını da ekleyelim.

DoControl'un eski yatırımcıları arasında ise RTP Global, StageOne Ventures, Cardumen Capital ve CrowdStrike firmaları yer alıyor. Alınan 30 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte DoControl girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 43,5 milyon dolara ulaştı.

Girişimin değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da belirtelim. 2020 yılının Haziran ayında Adam Gavish, Liel Ran ve Omri Weinberg tarafından New York'ta kurulan DoControl, SaaS platformları için siber güvenlik odaklı çözümler sunuyor. 

DoControl, sunduğu çözüm ile birlikte hiçbir kodlama bilgisine gerek kalmadan kullanıcılarının tüm SaaS uygulamalarına yayılan veri erişimlerini takip etmelerine olanak sağlıyor. Manuel olarak yapılan güvenlik kontrollerini ve veri akışı izlemesini otomatik bir hale getiren DoControl, siber güvenlik ve BT ekiplerinin iş yükünü de hafifletiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.