iPhone modellerinden Android'e geçişi kolaylaştıran uygulama: Switch to Android

Google'ın iPhone modellerine Android'e geçişi kolaylaştıracak "Switch to Android" isimli yeni uygulaması App Store'da göründü.
iPhone modellerinden Android'e geçişi kolaylaştıran uygulama: Switch to Android

Apple'ın Android akıllı telefonlardan iOS cihazlara geçecek kullanıcılara yardımcı olmak ve geçiş sürecini hızlandırmak için "Move to iOS" uygulamasını kullanıma sunduğunu 2015 yılının Eylül ayında sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan yeni bilgilere göre Google tarafından yıllar sonra benzer bir hamle geldi.  

Google'ın Android telefonlara geçmek isteyen iPhone kullanıcılarının geçiş sürecini hızlandırmak için bir uygulama üzerinde çalıştığı ilk olarak geçtiğimiz Temmuz ayında ortaya çıkmıştı. Google'ın iPhone modellerinden Android'e geçişi kolaylaştıracak "Switch to Android" isimli yeni uygulaması App Store'da göründü.

Hatırlatmak gerekirse Google, Android bir akıllı telefondan başka bir Android modele geçiş yaptığınızda hem kablolu hem de kablosuz olarak veri taşımanızı sağlıyor. Switch to Android uygulaması ile birlikte benzer bir çözümü iPhone kullanıcıları için de sunan Google, Switch to Android ile verilerin kablosuz olarak taşınmasını sağlıyor.

iPhone kullanıcılarının Android telefonlara geçişini hızlandıracak olan Switch to Android uygulaması fotoğraflar, videolar, kişiler ve takvim etkinlikleri gibi önemli bilgileri hızlı bir şekilde Android cihazınıza aktarmanıza olanak tanıyor. Switch to Android içinde yeni telefonunuzda mesajları kaçırmamanız için iMessage servisini kapatma ve iCloud üzerinden fotoğraf ve videoları aktarma gibi önemli bilgiler de yer alıyor.

App Store içinde yer alsa da şu an için listelenmeyen uygulamalar arasında bulunan Switch to Android, direkt link ile birlikte indirilebiliyor. Dilerseniz Switch To Android uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.