Çocuklar için dijital içerik platformu: Düşyeri | Uygulama inceleme

Mobil uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise kısa zaman önemli isimlerin katılım gösterdiği turda 35 milyon dolar değerleme ile 3.7 milyon dolar yatırım alan Düşyeri.

Günlük yaşantımızın en önemli parçalarından biri haline gelen mobil uygulamaları incelemeye  kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mobil uygulama inceleme serimizin yeni konuğu ise kısa zaman önemli isimlerin katılım gösterdiği turda 35 milyon dolar değerleme ile 3.7 milyon dolar yatırım alan Düşyeri.

Çocuklar için güvenli içerikler sunma hedefi ile kurulan Düşyeri, hem eğlence hem de eğitim odaklı pek çok içerik sunuyor. “Çocuk Modu” ile dijitalde çocukların geçirdikleri süre ve karşılaştıkları tehlikeler konusuna odaklanan Düşyeri, özellikle dijitalde en yüksek risk altında olan 2-10 yaş çocuklar için dijitalde geçirilen süreyi yüzde 100 güvenli hale getiriyor.

Düşyeri platformunu kullanmaya başlayan ebeveynler, uygulama içinde çocukları için bir profil oluşturuyor. Sonrasında ise profili oluşturulan çocuğa uygun olarak oyunlar, videolar, kitaplar ve YouTube videoları sunuluyor. Düşyeri kategorileri arasında kitap, Düşyeri TV, YouTube videoları, Pepee TV, öğrence, TV, müzik, meditasyon, şarkı ve uyku gibi seçenekler de yer alıyor.

İlerleyen dönemlerde Almanya, ABD, Meksika ve Brezilya lansmanlarını gerçekleştirmeyi hedefleyen Düşyeri'nin 7 gün için ücretsiz deneme seçeneği sunduğunu da ekleyelim. 7 günlük sürenin ardından ise 1 aylık 89, 12 aylık 348 ve 3 aylık 207 TL olmak üzere 3 seçenek sunuluyor. Dilerseniz Düşyeri uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.