Uzaktan çalışan ekipler için online toplantı aracı: Cosmos Video

İş toplantılarının yanı sıra çalışanların online olarak sosyalleşebilmelerine de odaklanan Cosmos, toplamda 70 kişiye kadar toplantılar gerçekleştirilmesine olanak tanıyor.
Uzaktan çalışan ekipler için online toplantı aracı: Cosmos Video

Pandemi ile birlikte iş hayatının en önemli parçalarından biri haline gelen online toplantı araçları, özellikle uzaktan çalışan ekipler için oldukça önemli. Uzaktan çalışan ekipler için geliştirilen bir online toplantı aracı olarak karşımıza çıkan Cosmos, sunduğu çözümler ile birlikte uzaktan çalışan ekiplerin daha verimli bir şekilde çalışmasını hedefliyor.

Yaklaşık 18 ay içinde geliştirilen Cosmos, geçtiğimiz yıl kullanıma sunuldu. 1 yıl içinde 100'den fazla farklı ekip tarafından kullanılan Cosmos, aldığı geri bildirimler ile sunduğu çözümleri geliştirerek geçtiğimiz günlerde yeni versiyonunu yayınladı.

İş toplantılarının yanı sıra çalışanların online olarak sosyalleşebilmelerine de odaklanan Cosmos, toplamda 70 kişiye kadar toplantılar gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Cosmos online toplantı aracı galeri görünümü, el kaldırma, emojiler ile reaksiyon, takvim ve Slack entegrasyonları, durum ayarlama, özel toplantılar, konu başlığı belirleme ve kayıt gibi özelliklere sahip. 

2020 yılının Ağustos ayında Karan Baweja ve Rahul Goyal tarafından Londra'da kurulan Cosmos, bugüne kadar 2,6 milyon dolar yatırım da aldı.

Hem mobil hem de masaüstü uygulama desteğine sahip olan Cosmos, iOS, Android, Windows, Mac ve internet tarayıcısı üzerinden kullanılabiliyor. Ana toplantı bittikten sonra kullanıcılarının oluşturdukları küçük gruplar ile birlikte çalışmalarına birlikte devam etmesini de sağlayan Cosmos, sadece iki çalışanın bulunduğu toplantılar düzenlenmesine de olanak tanıyor.

Ekip üyelerinin sosyalleşebilmeleri adına oyunlar da sunan Cosmos içinde toplamda 15 farklı oyun yer alıyor. Cosmos kullanıcılarının uygulama içinde kendi oluşturdukları avatarları kullanabileceklerini de paylaşalım. 5 kişilik ekiplere kadar ücretsiz olarak kullanılabilen Cosmos, daha büyük ekipler için ise çalışan başına 7 ve 9 dolarlık iki farklı paket sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.