Blockchain ve e-sporu bir araya getiren Community Gaming, 16 milyon dolar yatırım aldı

Community Gaming tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldı. Community Gaming'in 16 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, SoftBank Group’un SB Opportunity Fund'ı liderliğinde gerçekleşti.
Blockchain ve e-sporu bir araya getiren Community Gaming, 16 milyon dolar yatırım aldı

Odağına günümüzün en popüler alanları arasında yer alan blockchain ve e-sporu alan bir girişim olarak karşımıza çıkan Community Gaming, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Community Gaming tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, A serisi yatırım turunda 16 milyon dolar yatırım aldı.

Community Gaming'in 16 milyon dolarlık A serisi yatırım turu, SoftBank Group’un SB Opportunity Fund'ı liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna, SoftBank Group'un haricinde ise Animoca Brands, Binance Labs, Bitkraft Ventures, Griffin Gaming Partners, CoinFund, Hashed, Multicoin Capital, Shima Capital ve Polygon Studios de katıldı.

Alınan 16 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Community Gaming'in bugüne kadar aldığı yatırımın 18,5 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim. Community Gaming'in değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Community Gaming tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 16 milyon dolarlık yatırım, girişimin Latin Amerika ve Güneydoğu Asya pazarlarındaki büyümesini hızlandırmak için kullanılacak.

2017 yılında Chris Gonsalves, Chris Kovalik, Evany Chang ve Hayder Sharhan tarafından New York'ta kurulan Community Gaming, kullanıcılarının blockchain tabanlı sözleşmelerle kendi e-spor turnuvalarını düzenlemesine olanak sağlıyor.

Turnuva düzenleyen kullanıcıların ödeme alabilmelerini de sağlayan girişim, diledikleri oyunlar için e-spor turnuvaları düzenlemek isteyen kişilerin işini oldukça kolaylaştırıyor. Community Gaming tarafından aktarılan bilgilere göre platformun kullanıcı sayısı 100 bini aşmış durumda. Son olarak Community Gaming'in kullanıcılarının blockchain üzerinde gelir elde etmelerini sağlayacak büyük bir güncelleme üzerine çalıştığını da paylaşalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.