Netflix, platformuna SNL skecinden sonra "Short-Ass Movies" kategorisi ekledi

"Short-Ass Movies" kategorisine göz attığımızda tüm filmlerin 1 saat 40 dakikanın altında olduğunu görüyoruz.
Netflix, platformuna SNL skecinden sonra

Her hafta yayınlanan komedi programı Saturday Night Live'a eminim birçok kişi aşinadır. Program, bilhassa ünlüleri, yine ünlü oyuncularla tiye aldığı skeçleriyle tanınıyor. Programda geçtiğimiz hafta Jerrod Carmichael'ın bölümünde Pete Davidson, Chris Redd, Red Rocket yıldızı Simon Rex ve rapçi Gunna kısa film konulu bir skeçte yer aldılar. Bu şarkı şeklindeki skeçte uzun filmlere laf atılıyor ve ortalama 1 buçuk saatlik filmlerden "kısa film" olarak bahsediliyor. 

Netflix, Twitter'da söz konusu skeci alıntılayarak "iyi fikir" ifadesini kullandı ve yeni kategoriyi paylaştı. Bu olayın hemen ardından platformda arama yapan kullanıcılar "Short-Ass Movies" adında bir başlıkla karşılaştılar. Bu kategoriye göz attığımızda tüm filmlerin 1 saat 40 dakikanın altında olduğunu görüyoruz. Aslında Netflix'in halihazırda 90 dakikalık filmler kategorisi bulunuyor, ancak bu yeni kategorideki filmler 90 dakika ile sınırlı değil. 

"Short-Ass Movies" kategorisi, tablet, telefon, bilgisayar ya da akıllı televizyon olmak üzere Netflix'te şu anda tüm cihazlar için mevcut.

Netflix için globalde gündem böyle olsa da ülkemizde fiyatların artışı konusu ilgi çekmeye devam ediyor. Zira Netflix Türkiye, dün yayınladığımız habere göre fiyatlarında artışa gitmişti. Buna göre yüzde 40 civarında zam yapılmış, Temel paket 37,99 TL'ye, Standart paket fiyatı 57,99 TL'ye ve Özel paket fiyatı ise 77,99 TL'ye ulaşmıştı. Netflix'ten yapılan açıklamada Kulüp, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Stranger Things gibi benzersiz yapımlara yatırım yapmaya devam edebilmek için Türkiye'deki ücretleri güncellemeleri gerektiği belirtilmişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.