Apple WWDC 2022, 6 - 10 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek

Yazılım odaklı bir konferans olan WWDC 2022'de iOS, watchOS, iPadOS ve macOS işletim sistemlerinin yeni versiyonlarının tanıtılmasını bekliyoruz.
Apple WWDC 2022, 6 - 10 Haziran tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek

Apple'ın yeni yazılımlarını tanıttığı WWDC'nin tarihi belli oldu. Apple tarafından aktarılan bilgilere göre WWDC 2022, 6 - 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. WWDC 2022'nin tıpkı geçtiğimiz yılda da olduğu gibi tamamen online olarak gerçekleşeceğini de ekleyelim.

Her yıl olduğu gibi bu yılda da WWDC 2022 ile ilgili tüm gelişmeleri canlı bloglama ile birlikte sizlere aktaracağız. WWDC 2022 online olarak gerçekleşecek olsa da Apple tarafından aktarılan bilgilere göre öğrenci ve geliştiricilerden oluşan küçük bir grup Apple Park'tan etkinliği fiziksel olarak da takip edecek.

Gelelim WWDC 2022'de nelerin tanıtılabileceğine. Yazılım odaklı bir konferans olarak karşımıza çıkan WWDC 2022'de iOS, watchOS, iPadOS ve macOS işletim sistemlerinin yeni versiyonlarının tanıtılması sürpriz olmayacaktır. Bu nedenle konferansta iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, macOS 13 ve tvOS 16 işletim sistemlerinin tanıtılmasını bekliyoruz.

Her ne kadar WWDC yazılım odağında bir konferans olsa da Apple kimi zaman izleyenleri ve katılımcıları şaşırtmayı da seviyor. Geçtiğimiz yıllarda WWDC'de Mac Pro, HomePod ve 10,5 inç iPad Pro gibi donanım ürünlerinin tanıtıldığını da görmüştük. Kısacası Apple, bir sürpriz yaparak WWDC 2022'de donanım ürünü de tanıtabilir.

Biz de her zaman olduğu gibi, 6 Haziran 2022 tarihinde WWDC etkinliğini sizlere canlı bloglama ile aktaracağız. 6 Haziran'da görüşmek üzere!

İşCep’ten İş Bankası müşterisi olun
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.