Toplantılarınız için en uygun zaman dilimlerini sunan araç: Undock

Undock, takvim uygulamanız ile entegre bir şekilde çalışarak toplantılarınızı düzenlemenize ve toplantılar için en uygun zaman dilimlerini bulmanıza olanak tanıyor.
Toplantılarınız için en uygun zaman dilimlerini sunan araç: Undock

Pandemi ile birlikte hayatımızın değişmez bir parçası haline gelen online toplantıların her geçen gün daha da popülerleştiğini geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere aktarmıştık. Online toplantıların popülerleşmesi ile birlikte bu alan için geliştirilmiş pek çok çözüm de karşımıza çıkıyor.

Bu çözümlerden biri olan Undock, takvim uygulamanız ile entegre bir şekilde çalışarak toplantılarınızı düzenlemenize ve toplantılar için en uygun zaman dilimlerini bulmanıza olanak tanıyor. Temelinde bir uygulama olarak çalışan Undock, hem iOS mobil uygulamasına hem de Chrome uzantısına sahip. Undock'un mobil uygulamasının şu an için beta sürecinde olduğunu da ekleyelim.

Oldukça basit bir kullanım mantığına sahip olan Undock, halihazırda kullandığınız takvim uygulamasına bağlanarak toplantılarınızı düzenlemenize olanak sağlıyor. Hem sohbet hem de iş odaklı uygulamalar ile entegre bir şekilde çalışabilen Undock, mobil uygulaması sayesinde konuşma sırasında klavyeniz içinden kontrol edilebiliyor. 

Kısacası Undock'ı kullanmak için uygulamadan o an içinde bulunduğunuz uygulamadan çıkmanıza gerek kalmıyor. Bir toplantı ayarlamak istediğiniz otomatik olarak uygun olan gün ve saatleri size sunan Undock, seçtiğiniz zaman aralığını direkt olarak karşı tarafa gönderebiliyor. 

Kısacası kullanıcısının müsaitlik durumuna ve önceden belirlediği tercihlere göre toplantı saatleri öneren bir uygulama olan Undock, özellikle online toplantıların sıklaştığı bugünlerde oldukça başarılı bir çözüm sunuyor.

Diğer takvim uygulamaları ile birlikte de çalışabilen Undock, hem sizin hem de toplantı yapacağınız karşı tarafın verilerini birleştirerek her iki taraf için de en uygun zaman aralıklarını bulabiliyor. Ücretsiz olarak sunulan Undock uygulamasının ücretli seçeneklere sahip olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz.Undock'ın Chrome uzantısına buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.