Verimlilik odaklı not uygulaması: Hints

Hints uygulaması ile birlikte notlar, bağlantılar (linkler), ekran görüntüleri, görevler, listeler, dosyalar, takvim, hatırlatıcılar ve sesli notlarınızı kontrol etmeniz mümkün.
Verimlilik odaklı not uygulaması: Hints

Hem iş hem de günlük yaşantımızın değişmez parçalarından biri haline gelen not uygulamaları, her geçen gün yeni bir örnek ile karşımıza çıkıyor. Bu uygulamalardan biri olan Hints, saklamak istediğiniz tüm değerli bilgileri tek bir uygulamadan yönetmenizi sağlıyor.

Hints uygulaması ile birlikte notlar, bağlantılar (linkler), ekran görüntüleri, görevler, listeler, dosyalar, takvim, hatırlatıcılar ve sesli notlarınızı kontrol etmeniz mümkün. Hem iOS hem de macOS için uygulama desteği sunan Hints, internet tarayıcısı üzerinden de kullanılabiliyor.

Apple'ın Notlar uygulamasından tüm notlarınızı uygulama içine direkt olarak eklemenizi de sağlayan Hints, oldukça kapsamlı bir not uygulaması olarak hizmet veriyor. Hints'in uygulamaları ile birlikte dilediğiniz not ve görevleri çok kolay bir şekilde oluşturabiliyorsunuz.

Oluşturduğunuz görev ve notların iki farklı pencere içinde yer aldığını da ekleyelim. Dilerseniz oluşturduğunuz notlar için hatırlatıcılar kurma veya notları favoriler kısmına almak da mümkün. Etiketler oluşturulmasına da olanak tanıyan Hints, aldığınız notlar için oluşturacağınız etiketlerle birlikte notlarınıza daha kolay bir şekilde erişmenizi hedefliyor. 

Hints uygulamasının bir diğer önemli özelliği ise Telegram ve WhatsApp için sunulan Bot desteği. Bu destek sayesinde direkt olarak Telegram ve WhatsApp uygulamaları içinden Hints'te not olmak mümkün. Mesajlaşma uygulamalarında yer alan Hints Bot'una yazılanlar otomatik olarak Hints içine not olarak kaydediliyor. 

Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren Hints, sunduğu başarılı not çözümü ile birlikte verimliliğinizi artırmayı hedefliyor. Dilerseniz Hints uygulamasını iOS için buradan, macOS için ise buradan indirebilirsiniz

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.