Bir şirketin tüm paydaşlarına dijital yönetim ve token kontrolü hizmeti sunan Sprout, 3 milyon dolar yatırım aldı

Bir şirketin tüm paydaşlarının hisse senetleri, yatırımlar gibi birçok alanda şirketi dijital olarak yönetmesine olanak tanıyan Sprout, Sequoia Capital India'dan 3 milyon dolar tohum yatırım aldı.
Bir şirketin tüm paydaşlarına dijital yönetim ve token kontrolü hizmeti sunan Sprout, 3 milyon dolar yatırım aldı

Bir şirketin tüm paydaşlarının hisse senetleri, yatırımlar gibi birçok alanda şirketi dijital olarak yönetmesine olanak tanıyan Sprout, Sequoia Capital India'dan 3 milyon dolar tohum yatırım aldı. Tura ayrıca Sovereign's Capital, Firsthand Capital, NDN2, Hong Kong'un hükümet destekli fonları ve Ruby Lu katıldı.

2019 yılında Andy Lee ve Tony Sun tarafından hayata geçirilen Sprout, paydaşlara dijital yönetim hizmeti sunmakla yetinmiyor, dijital varlıkların sahipliğini kuruluşlar için daha izlenebilir ve şeffaf hale getirmeye çalışıyor. Aslında Sprout'un kuruluşta yaptığı iş orta ölçekli girişimlerin büyüdükçe öz sermayeyi takip etmelerine yardımcı olmaktı, ancak geçtiğimiz yaz Bitcoin'in değeri oldukça yüksek seviyelere ulaştı. Bunun akabinde Sprout müşterileri, şirketin çalışan token'larını yönetmeye yardımcı olması için talepte bulundu. 

Müşterilerden gelen isteklerin ışığında Sprout, Folium adlı ürününü yarattı. Folium, şirketlerin çeşitli blockchain platformlarında dijital madeni paraları ve değiştirilemez belirteçleri izlemelerine yardımcı oluyor.

Folium, bireylerin blockchain adreslerini topluyor, defter değişikliklerini okuyor ve herhangi çalışana, yatırımcıya veya kurucuya ait olup olmadığı ve işlemlerin türü gibi mülkiyete göre etiketleyerek işe başlıyor. Tüm cüzdanlar etiketlendikten sonra, Sprout, öz sermaye sahipliği için yaptığı gibi hazır bir token cap tablosuna sahip oluyor. Sprout'un izleme belirteçleri kuruculara, yatırımcılara ve düzenleyicilere şeffaflık sağlıyor.

Sprout, aldığı yatırımı 30 kişilik ekibini genişletmek ve Singapur'da faaliyetlerine başlamak için kullanmayı planlıyor. Sprout'un Hong Kong merkezli mikro sigorta şirketi YAS Digital ve kripto oyun şirketi Animoca Brands gibi müşterileri bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.