OpenSea'nin Solana desteğine dair detaylar

Solana desteği OpenSea platformuna Nisan ayında gelecek. 
OpenSea'nin Solana desteğine dair detaylar

OpenSea dün paylaştığı tweet ile Solana blockchain'ini de destekleyeceğini açıkladı. Paylaştığı tweette "Web3'ün en iyi saklanmış sırrı" ifadesini kullanan OpenSea, teaserda kullanıcıların Solana konusunda şirkete attığı tweetleri de sergiledi. 

Şimdiye kadar OpenSea'nin Solana entegrasyonu üzerinde çalıştığı konuşulmaktaydı. Platformlardaki gizli özellikleri keşfetmesiyle tanınan Jane Manchun Wong, Ocak ayında paylaştığı paylaştığı bir tweet ile şirketin Solana entegrasyonu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. 

OpenSea'nin "Chains filter" sekmesinde Solana'nın da yer alması dikkat çekmişti. Görünen o ki; şirket, artık bu iddiaları doğrulamaya hazır. Şirketin paylaştığı bilgilere göre; Solana desteği OpenSea platformuna Nisan ayında gelecek. 

1.5 milyar dolar piyasa değeri ile Solana, Ethereum'dan sonra en büyük ikinci NFT ekosistemine sahip. Ayrıca Solana, Solana Monkey Business, Degenerate Ape Academy ve Aurory gibi koleksiyonlara ev sahipliği yapıyor. Kullanıcıların Solana'yı tercih etmesinin nedeni ise Ethereum'a kıyasla daha hızlı ve daha düşük maliyetli bir seçenek olarak konumlanması. 

Aralık 2021'de Solana'nın 400'den fazla DeFi, NFT ve Web3 projesine ev sahipliği yaptığını belirtmiştik. Aralık ayından bu yana bu sayı artarak devam ediyor.  NFT ve DeFi tarafındaki ürünleri ise doğal olarak oyunlar takip ediyordu. Görünen o ki; Solana'nın gelecek vadeden oyunları yakın zamanda OpenSea destekli NFT'lerle buluşacak. Uzun vadede Solana projelerinin adını çok fazla duyacağımızı söylemek mümkün. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.