SPONSORLU

2021 yılını 7 haneli kârlılıkla tamamlayan GastroPay, 10 ayda 100 bine yakın kullanıcıya ulaştı

GastroPay, Türkiye’nin 34 şehrinde 1000’i aşkın restoran sayısıyla kullanıcılarını, en güzel kahve zincirlerinden, en leziz kebapçılara kadar birçok farklı mutfak önerileriyle buluşturuyor.
2021 yılını 7 haneli kârlılıkla tamamlayan GastroPay, 10 ayda 100 bine yakın kullanıcıya ulaştı

Geçtiğimiz Haziran ayında kullanıma sunulan restoranlarda harcadıkça kazandıran dijital cüzdan uygulaması GastroPay, kısa sürede 100 bine yakın kullanıcıya ulaştı. GastroPay, stratejik iş birlikleri sayesinde hizmete sunulduğu günden bu yana kârlı olarak ilerledi. 3 kat büyüme oranına ulaşan girişim, geçen seneyi 7 haneli pozitif EBİTDA ile bitirerek ekosisteminde örnek olacak bir başarı yakaladı.

GastroPay’in yeme içme sektörünün dijital para birimi ve ödeme yöntemi olmasını hedeflediklerini dile getiren GastroPay Kurucu Ortağı Gizem Oral Kutman: “Pandemiyle birlikte inovatif ödeme çözümleri ortaya çıktı. Yüz yüze ödemelerde sıra bekleme, geleneksel yöntemle ödeme yapma gibi uzun süren işlemlerinin yerini saniyeler içerisinde yapılan temassız ödeme işlemleri aldı. Özellikle restoran menü fiyatlarının artış göstermesiyle kişiye özel sağladığımız kampanyalarla kullanıcılarımıza GastroPay ile yaptıkları ödemelerde hesaplarının %40’a varan kısmını geri kazanmasını sağladık.” dedi.

GastroPay yeme-içme zevkinin her adımında yanınızda

GastroPay, yeme-içme alanında geniş ağda hizmet veren KFC, Cookshop, Happy Moons, Midpoint ve Kahve Dünyası gibi sektörünün önde gelen büyük zincirlerinin yanı sıra Uskumru, Köşebaşı gibi lüks restoranlarla da fark yaratan iş birlikleri yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin 34 şehrinde 1000’i aşkın restoran sayısıyla kullanıcılarını, en güzel kahve zincirlerinden, en leziz kebapçılara kadar birçok farklı mutfak önerileriyle buluşturuyor.

100 bine yakın kullanıcı restoranlardaki yeme-içme ödemelerini GastroPay ile yaparak 3 milyon TL puan kazandı

GastroPay’den yapılan açıklamaya göre, son 10 ayda 34 şehirde 1000’den fazla restoran ve cafede yaklaşık 200 bin adet restoran hesabı GastroPay ile ödendi. Kullanıcılar yaptıkları ödemelerle bu zamana kadar 3 milyon TL puan kazandı.

GastroPay’ın en çok kullanıldığı şehirler İstanbul ve İzmir olurken, yaz döneminde ise popüler tatil noktalarında Bodrum ve Çeşme’de kullanılacak.

Yeme içme sektörünün dijital ödeme çözümü olmayı hedefliyor

GastroPay kurucuları Gizem Oral Kutman ve Çağlar Karataş, bu sene içerisinde rakamsal olarak 3 kat daha fazla büyümeyi planlıyor. 2021 yılını 7 haneli pozitif EBİTDA ile tamamlayan GastroClub, yeni nesil cüzdan ürünüyle Türkiye’nin dört bir yanında varlık göstererek yeme içme sektörünün dijital para birimi ve en yaygın ödeme çözümü olmayı hedefliyor. Hızla büyüyen GastroPay’in planları arasında, Türkiye’den sonra İngiltere başta olmak üzere yurt dışında da varlık göstermek yer alıyor.

GastroPay’in hesaplı ödeme fırsatı sunan kampanyalarla dolu dünyası

GastroPay, ana sponsoru olan Visa iş birliğiyle kullanıcılarını ilk harcamalarında 50 TL hoş geldin hediyesiyle buluşturuyor. Kullanıcılar, Visa kartlarıyla yapacakları sonraki harcamalarının %10’unu geri kazanıyor. 1 Mart’ta İş Bankası’yla yapılan kampanya dahilinde ise Maximum kartla GastroPay ile yaptıkları harcamaların yüzde 10’u kadar ilave puan ekliyor.

Kullanıcılar açısından en büyük avantajı ise bütün kampanyaların birleştirilebilmesi. Seçili restoranların online ödemelerinde geçerli olan dijital cüzdan imkanıyla GastroPay kullanıcıları harcadıkça kazanıyor. GastroPay modülünü, B2B modeli ve teknolojik altyapısıyla, superapplerin, banka ve diğer kurumsal uygulamaların içerisine yerleştirerek kullanıcılarına kendi uygulamaları içinden de kampanyalarından faydalanma imkânı sunuyor. GastroPay’in hesaplı ve güvenli ödeme fırsatı sunan kampanyalarından faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.