Satış sürecinde tahmin doğruluğu, verimlilik ve öngörülebilirlik sunan BoostUp.ai, 28.5 milyon dolar yatırım aldı

Satış ekiplerinin tüm satış sürecinde tahmin doğruluğu, verimlilik, öngörülebilirlik ve büyüme elde etmesine yardımcı olmayı hedefleyen BoostUp.ai, NGP Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 28.5 milyon dolar yatırım aldı.
Satış sürecinde tahmin doğruluğu, verimlilik ve öngörülebilirlik sunan BoostUp.ai, 28.5 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelere gelir operasyonları ve istihbarat platformu sağlayan, satış ekiplerinin tüm satış sürecinde tahmin doğruluğu, verimlilik, öngörülebilirlik ve büyüme elde etmesine yardımcı olmayı hedefleyen BoostUp.ai, NGP Capital'ın liderliği üstlendiği Seri B turda 28.5 milyon dolar yatırım aldı. Tura Canaan, Emergent, BGV ile HashiCorp, Twilio, Apttus ve Datadog'dan CRO'lar ve RevOps liderleri katıldı. Seri B ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı 40 milyon dolara ulaştı. 

2018 yılında Amit Sasturkar, Neel Kamal ve Sharad Verma tarafından Santa Clara merkezli olarak kurulan BoostUp.ai, gelir operasyonları ve dijital gelir zekası genelinde tek bağlantılı deneyimle gelir performansını hızlandırıyor. Tam şeffaflık yaratmaya, süreçleri otomatikleştirmeye ve tahminlerin titizliğini ve doğruluğunu geliştirirken risk ve fırsatları belirlemeye yardımcı oluyor. Bu da verimliliğini artırıyor, yüksek performanslı bir satış ekibinin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor ve geliri artırıyor. 

Platform, e-postalar ve mesajlaşma uygulamaları gibi kaynaklardan yapılandırılmamış verileri alıyor ve ardından CRM uygulamalarında bulunan hesaplar ve fırsatlarla eşleştiriyor. Doğal dil ayrıştırma, duygu analizi ve sözlü ve yazılı anahtar kelimelerin tescilli indekslenmesi, satış trendlerini daha iyi anlamak ve anlaşmaların kapanıp kapanmayacağını daha doğru tahmin etmek için uygulamalar yapıyor. 

Şirket, Udemy, Teradata, Workato, Degreed, Iterable gibi halka açık ve yüksek büyüme oranına sahip şirketler de dahil olmak üzere 50'den fazla müşteriye sahip. BoostUp.ai ayrıca yüzde 95 tahmin doğruluğu sunduğunu ve kazanma oranlarında yüzde 10 artış sağladığını belirtiyor. 

Alınan yeni yatırım, BoostUp.ai'ın ürün yol haritasını ilerletecek ve daha gelişmiş tahmin yetenekleri, mobil iş birliği, genişletilmiş entegrasyonlar, ortaklıklar ve kurumsal çözüm hazırlığı konularında daha fazla yenilik sunulmasını sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.