Sanal gerçeklik oyunları geliştiren nDreams, 35 milyon dolar yatırım aldı

nDreams tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 35 milyon dolar yatırım aldı. nDreams'in 35 milyon dolarlık yatırımının Aonic Group'tan geldiğini de ekleyelim.
Sanal gerçeklik oyunları geliştiren nDreams, 35 milyon dolar yatırım aldı

Teknoloji dünyasının en popüler alanlarından biri haline gelen Metaverse sayesinde sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin de her geçen gün önemi artıyor. Sanal gerçeklik teknolojileri özelinde çalışmalar yapan nDreams, yeni bir yatırım aldığını duyurdu

nDreams tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 35 milyon dolar yatırım aldı. nDreams'in 35 milyon dolarlık yatırımının Aonic Group'tan geldiğini de ekleyelim. nDreams girişiminin güncel değerlemesi ile ilgili ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Alınan 35 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte nDreams'in bugüne kadar aldığı toplam yatırım ise 47 milyon dolara ulaştı. 2006 yılında Patrick O'Luanaigh tarafından Birleşik Krallık'ta kurulan nDreams, odağına sanal gerçeklik teknolojisini alan oyunlar geliştiriyor. 

nDreams firması tarafından geliştirilen oyunlar arasında ise  Little Cities, Fracked, Far Cry VR: Dive into Insanity, Shooty Fruity, Phantom: Covert Ops, Perfect Balloon Flight, Bloody Zombies, Perfect ve The Assembly gibi önemli sanal gerçeklik oyunları yer alıyor.

nDreams tarafından aktarılan bilgilere göre alınan 35 milyon dolarlık yeni yatırım, şirketin daha büyük oyunlar geliştirmesi ve geçtiğimiz Nisan ayında tanıtılan nDreams Academy için kullanılacak. Geçtiğimiz yıllarda daha çok servis odaklı oyunlara yönelen nDreams, aldığı yatırımla birlikte AAA kalitesinde daha büyük oyunlar geliştirecek.

nDreams ekibinin sanal gerçeklik teknolojisi kullanımları ile onları etkilemeye devam ettiğini belirten Aonic Group'tan Paul Schempp, gelecek için planlarını ve vizyonlarını görmenin onları şaşırttığını ve inanılmaz yolculuklarında onlara katılmaktan heyecan duyduklarını sözlerine ekledi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.