Yapay zeka deneyimine gerek olmadan tahmine dayalı modelleri dakikalar içinde oluşturmaya yardımcı olan girişim: Mage

Mage ile her geliştirici, yapay zeka tahminlerini ürünlerine entegre edebiliyor. Geleneksel yapay zeka modellerinin oluşturulması ve gönderilmesi aylar alabiliyor, ancak Mage ile bu iş sadece birkaç dakika sürüyor.
Yapay zeka deneyimine gerek olmadan tahmine dayalı modelleri dakikalar içinde oluşturmaya yardımcı olan girişim: Mage

Mage ile her geliştirici, yapay zeka tahminlerini ürünlerine entegre edebiliyor. Geleneksel yapay zeka modellerinin oluşturulması ve gönderilmesi aylar alabiliyor, ancak Mage ile bu iş sadece birkaç dakika sürüyor. Mage'i kullanmak da gerçekten oldukça kolay. 

Mage, önce Amplitude veya Snowflake gibi mevcut veri kaynaklarına bağlanarak çalışıyor. Bir kullanıcı verilerini eklediğinde, Mage eğitim sırasında modelin performansını en üst düzeye çıkarmak için bu verileri temizlemek ve geliştirmek için rehberli öneriler sunuyor. Dang, model eğitimi tamamladıktan sonra, ürün geliştiricilerinin API istekleri aracılığıyla tahminlerini gerçek zamanlı olarak kullanabileceğini söylüyor.

Ücretsiz kullanım mevcut, ancak daha büyük modeller için Pro abonelik gerekiyor

Bir ürün geliştiricisi bir sıralama modeli oluşturmak için Mage'i kullandığında, Mage kendi özel kullanım durumu için benzersiz bir model oluşturuyor. Kutu modelleri kullanmıyor, kullanım durumuna göre inşa ediyor. Bu modellerde lineer regresyon, lojistik regresyon, derin sinir ağları, XGBoost gibi açık kaynak algoritmaları kullanılıyor.

Mage'in bu özeliği ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Bir geliştirici veya şirket, daha büyük yapay zeka modellerini eğitmek ve daha fazla gerçek zamanlı API tahminleri kullanmak istediğinde ise Pro aboneliğe geçmek zorunda. Pro aboneliğin ücretine dair herhangi bir bilgi ise bulunmuyor. Böyle durumlarda abonelik ücretleri, şirkete göre birebir görüşmelerle belirlenebiliyor.

Mage'in geçtiğimiz yılın ekim ayında, Gradient Ventures liderliğinde 6.3 milyon dolar yatırım aldığını da belirtmek gerek. Girişimin yatırımcıları arasında Neo, Designer Fund ve Unity CEO'su John Riccitiello, Behance kurucusu Scott Belsky, Lenny's Newsletter yazarı Lenny Rachitsky ve James Beshara gibi isimler de bulunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.