RTB House, 2021 yılında Türkiye’de yüzde 300 büyüme kaydetti

RTB House, en hızlı büyümeye sahip 1000 Avrupalı ​​şirketin listelendiği FT1000'de yer aldı. Şirket, Türkiye’de 2021 yılını 3 kat büyüme ile kapattı.
RTB House, 2021 yılında Türkiye’de yüzde 300 büyüme kaydetti

Financial Times ve araştırma şirketi Statista’nın birlikte hazırladığı “Financial Times 1000 Listesi” yayınlandı. Listede Avrupa ekonomisinin gelişimine katkıda bulunan yenilikçi ve hızlı büyüyen şirketler yer alıyor. Financial Times, 2017 ve 2020 yılları arasında gelir açısından en fazla büyüme gösteren Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Şirketleri 1000 listesini açıkladı. 

Financial Times’ın 2022 listesinde yeniden reklam hedefleme şirketi RTB House da yer aldı. Bu gelişmeyle beraber şirket, şimdiye kadar bu listeye üst üste 5. kez girmiş oldu. 

RYB House yüzde 355’lik gelir artışı ile listede yerini alırken, hem teknoloji şirketleri sıralamasında hem de genel listede kendine yer buldu.

Türkiye en hızlı büyüyen ülkeler arasında

RTB House'ın tıpkı küresel pazarın yanı sıra olduğu gibi Türkiye pazarında da büyümeye devam ettiğini belirtelim. RTB House, bir önceki yıla kıyasla 2021 yılında yüzde 300 büyüme gösterdi. Tamamen derin öğrenme algoritmalarından yararlanan RTB House, kendi kendini yöneten kişiselleştirilmiş reklamlar sunmak için sinir ağlarına benzer teknolojisini kullanıyor. Böylece reklam verenler, çerezsiz gelecekte başarılı olmanın yeni yollarını keşfediyor. 

Kullanıcı deneyimini geliştiren Derin Öğrenme teknolojisi  dijital reklam kampanyalarının etkinliğini artırırken kullanıcı gizliliğinin de korunmasını sağlıyor. Bu sayede üçüncü taraf çerezleri Google'dan kaldırıldığında, şirketin Derin Öğrenme teknolojisi  sektör için en önemli teknoloji haline gelebilir. 

Aynı zamanda söz konusu teknolojinin açık internet ile kullanıcılarının gizliliğinin korunmasına da destek olabileceğini söyleyebiliriz. 

RTB House COO’su Daniel Surmacz RTB House'un sürekli gelişen teknolojisiyle üst üste beş yıl Financial Times'ın Avrupa'daki en hızlı büyüyen 1000 şirketi arasında yer almasından duyduğu mutluluğu şu ifadelerle paylaştı:

“RTB House olarak 10. yılımızı kutladığımız bu sene liste de yer almak bizim için ayrı bir gurur. Bu süreç içerisinde büyümeye devam ederken diğer yandan sahip olduğumuz teknolojimize de yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Derin Öğrenme teknolojimizin rakipsiz olduğunu ve bu teknoloji ile çok büyük bir başarılar elde ettiğimizi biliyoruz”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.