Autodesk, metaverse odaklı iş birliği aracı The Wild'ı satın aldı

Autodesk ve The Wild arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.
Autodesk, metaverse odaklı iş birliği aracı The Wild'ı satın aldı

Tasarım konusuna odaklanan bir yazılım firması olan Autodesk'in yaptığı yatırım ve satın almaları geçtiğimiz yıllarda pek çok kez sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir satın alma gerçekleştirdiğini duyuran Autodesk, Extended Reality (XR) çözümü The Wild'ı satın aldı.

XR yani Extended Reality teknolojisinden bahsedecek olursak bu teknoloji, içine artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojilerini de alan bir konsept olarak karşımıza çıkıyor. Autodesk ve The Wild arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Günümüzün en popüler konuları arasında bulunan metaverse'e odaklanan The Wild, metaverse üzerinde çalışan şirketlere kurumsal hizmetler sunmayı hedefliyor. Autodesk, The Wild satın alması ile birlikte metaverse alanına da önemli bir adım atmış oldu.

 2017 yılında Gabe Paez tarafından ABD'de kurulan The Wild, bugüne kadar 3,1 milyon doların üzerinde yatırım almayı da başardı. Temelinde metaverse odaklı bir iş birliği aracına dönüşen The Wild, gelecekte en çok kullanılan iş birliği araçlarından birine dönüşebilir.

Mimarlık, mühendislik ve inşaat profesyonellerinin iş birliği içinde projeler üzerinde çalışabilmelerine odaklanan The Wild, kullanıcılarına etkileşimli bir çalışma deneyimi vadediyor.

Ekiplerin gerçek zamanlı olarak online ortamda birlikte çalışmalarına olanak sağlayan The Wild'ın bulut tabanlı bir çözüm olduğunu da paylaşalım. The Wild ve IrisVR isimli iki farklı çözüme sahip olan girişim, iki çözümü ile birlikte şu an için 700'den fazla müşteriye hizmet sunuyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.