Netflix Games'e 3 yeni oyun ekleniyor

Netflix tarafından aktarılan bilgilere göre This Is A True Story, Shatter Remastered ve Into The Dead 2: Unleashed oyunları platforma eklenecek.
Netflix Games'e 3 yeni oyun ekleniyor

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında oyun dünyasına resmen giriş yapan Netflix'in oyun sekmesini tüm kullanıcılara açtığını sizlere aktarmıştık. Netflix Games ile birlikte özellikle mobil oyuncular ulaşmak isteyen Netflix, Asphalt Xtreme ve Bowling Ballers gibi önemli oyunları da geçtiğimiz aylarda platformuna ekledi.

Oyun odağındaki yeni gelişmeleri paylaşan Netflix, 3 yeni oyunun platforma ekleneceğini duyurdu. Netflix tarafından aktarılan bilgilere göre ise platforma eklenecek oyunlar This Is A True Story, Shatter Remastered ve Into The Dead 2: Unleashed.

Temelinde bir RPG oyunu olan This Is A True Story, Frosty Pop tarafından geliştirildi. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz aylarda Netflix'e eklenen Bowling Ballers oyunu da Frosty Pop tarafından geliştirilmişti.

Platforma eklenen bir diğer oyun olan Shatter Remastered ise yıllar önce karşımıza PlayStation 3 oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. 2009 yılında çıkan Shatter, Remastered versiyonu ile Netflix'e gelmiş oldu. Diğer iki oyundan farklı olarak FPS oyunu olan Into The Dead 2: Unleashed, odağına zombi konseptini alıyor.

PikPok tarafından geliştirilen Into The Dead 2: Unleashed, hayatta kalmaya çalıştığımız bir koşu oyunu. Netflix tarafından paylaşılan bilgilere göre This Is A True Story ve Shatter Remastered oyunları bugün platforma eklenecek. Into The Dead 2: Unleashed oyunu ise ilerleyen dönemlerde Netflix'e eklenecek.

Hızlı bir şekilde platformuna oyunları eklemeye devam eden Netflix'in kataloğunda toplamda 17 oyun bulunuyor. Bu oyunlar ise Arcanium: Rise of Akhan, Asphalt Xtreme, Bowling Ballers, Card Blast, Dominoes Café, Dungeon Dwarves, Hextech Mayhem: A League of Legends Story, Knittens, Krispee Street, Into the Dead 2, Shatter Remastered, Shooting Hoops, Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Teeter (Up), This is a True Story ve Wonderputt Forever. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.