SPONSORLU

İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2022, 23 -24 Mart'ta gerçekleşecek

Bu yılki zirvede içerik, içerik pazarlaması, içerik pazarlaması teknolojileri gibi alanlarda önemli başarılara imza atmış pazarlama profesyonelleri, girişimcileri, yayıncıları ve bağımsız içerik üreticileri deneyimlerini paylaşacak. 
İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2022, 23 -24 Mart'ta gerçekleşecek

Marka, KOBİ ve ajanslar için profesyonel içerik, çeviri, lokalizasyon hizmeti ve içerik pazarlaması teknolojileri sunan İçerik Bulutu, Türkiye’nin en kapsamlı İçerik Pazarlaması Zirvesini ikinci kez düzenliyor. 

Bu yılki zirvede içerik, içerik pazarlaması, içerik pazarlaması teknolojileri gibi alanlarda önemli başarılara imza atmış pazarlama profesyonelleri, girişimcileri, yayıncıları ve bağımsız içerik üreticileri deneyimlerini paylaşacak. 

icerikbulutu.com kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Durmuşoğlu, çok uzun yıllardır mikro etkinlikler ve eğitimler düzenleyerek içerik pazarlamasının tüm dallarında sektörü beslemek için yayınlar yaptıklarını ve sektörün talebi ve gelecek vizyonunun bir parçası olarak “İçerik Pazarlaması” çatısı altında geçen sene ilk defa bu zirveyi yaptıklarını belirtti.

Etkinliğin konuşmacıları ise şöyle: 

Annie Maguire - Conversion Copywriter, Aslıhan Delice - Data Analytics & Services Director / GroupM, Aybüke Yerlikaya - SEO Manager / GroupM, Aykut İbrişim - Co-Founder / Podfresh, Burçin Acer - Müzik Direktörü / Power FM, Cem Özkaynak - CEO / CreatorStation, Damla Ömür Tantekin - Hukukçu, İçerik Danışmanı, Kurucu / D Strateji , Erman Taylan - Küratör / Dijital Ürünler, Evren Gülyaşar - Managing Partner, e-Commerce / GroupM, Fatih Güner - Kurucu / Komünite  ,Hasan Toprakkaya - Founder / Sociality.io, Kaan Kayabalı - CEO / Onedio, Merve Atuk Toker - Chief Digital and Marketing Officer / L’Oréal Türkiye, Mustafa Dalcı - Founder / Userspots , Mustafa Namoğlu - CEO / ikas, Onur Teler - Head Of Marketing / Midas, Öznur Doğan - Strategy Lead / Publishme Global, Roman Adamita - SEO Director / BosstRoas, Serbay Arda Ayzit - Managing Director / Optdcom, Sevil Mert - Blog & Seyahat Yazarı / Çok Okuyan Çok Gezen, Tolga Tanrıseven - Co-Founder / KizlarSoruyor, Umutcan Savcı - Co-Founder, CFO / Aposto! , Ümit Oktay Aymelek - Yönetmen / SLOT, Yaman Alpata - Global İş Geliştirme Direktörü / Alibaba Group, AliExpress

Etkinlik, bu sene GroupM Türkiye Platin Sponsor, Userspots Altın Sponsor iken Webrazzi olarak basın sponsorluğunda düzenlenecek.

23-24 Mart’ta online olarak düzenlenecek etkinliğe 3000’den fazla kişinin katılması bekleniyor. İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2022'de markaların neden kendi içerik platformlarını oluşturduğu, sesli içeriğin geleceği, içerik pazarlamasında teknoloji kullanımı, yapay zeka ile içerik üretimi, creator economy, çerezsiz dünyada içerik pazarlaması ve daha fazlası ele alınacak.

Etkinliğe ücretsiz olarak buradan kayıt olabilirsiniz: summit.icerikbulutu.com

İçerik Bulutu Hakkında

2014 yılında kurulan İçerik Bulutu, Türkiye’nin ve Doğu Avrupa’nın en büyük içerik pazarlaması platformudur. Geliştirdiği teknolojiler aracılığıyla içerik ve içerik pazarlaması ihtiyacı olan marka ve ajansları içerik üreticileriyle buluşturan İçerik Bulutu, kurulduğu tarihten itibaren içerik pazarlamasının Türkiye’de anlaşılmasına liderlik etmiştir.

Markalar için, 30 farklı dilde içerik üretimi, çeviri ve lokalizasyon, içerik pazarlaması teknolojileri ve çözümleri sunar.

İçerik Bulutu, ContentGo.com markasıyla 2018 yılında Avrupa ve Amerika operasyonlarını hayata geçirmiştir. İstanbul, Londra ve Kopenhag olmak üzere 3 Avrupa ülkesinde yerel operasyonları vardır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.