Online terapi platformu Evimdeki Psikolog, 5,42 milyon TL yatırım aldı

Evimdeki Psikolog, 50 milyon TL değerleme üzerinden 5,42 milyon TL yatırım aldı. Söz konusu yatırım, hiVC liderliğinde gerçekleşti.
Online terapi platformu Evimdeki Psikolog, 5,42 milyon TL yatırım aldı

Sağlık teknolojilerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Evimdeki Psikolog'un Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım'dan 525 bin TL yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün Evimdeki Psikolog tarafından bizimle paylaşılan bilgilere göre girişim, yeni bir yatırım aldı.

Online terapi platformu olarak hizmet veren Evimdeki Psikolog, 5,42 milyon TL yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 50 milyon TL değerleme üzerinde gerçekleştiğini de belirtelim. 5,42 milyon TL'lik yatırım turu, hiVC liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, hiVC haricinde ise Angel Effect, EGİAD Melekleri Yatırım Ağı, Lima Ventures ve Startup Borsa’dan çok sayıda yatırımcı da katıldı. Psikolojik destek almak isteyen bireyler ile psikologları lokasyondan bağımsız olarak buluşturan Evimdeki Psikolog, 2018 yılında Aynur İlhan tarafından İstanbul'da kuruldu.

İlk yatırımlarını aldıktan sonra 10 kattan fazla büyüdüklerini ve ikinci yatırım turunda girişimin daha da çok ilgi görmesinin Türkiye’de ruh sağlığına verilen değerin artığının da bir göstergesi niteliğinde olduğunu belirten Evimdeki Psikolog’un Kurucusu ve CEO’su Aynur İlhan, ruh sağlığının önemiyle ilgili farkındalık oluşturmaya çalışırken sadece sermayesiyle değil bilgi birikimi ve tecrübesiyle de çok değerli yatırımcılar tarafından desteklenmekten ve yatırım turunu başarıyla kapatmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Evimdeki Psikolog, aldığı yeni yatırım ile birlikte Türkiye’deki pazar payını büyütürken, yurt dışına açılmayı hedefliyor. Girişimin ana hedefi ise kuracağı ekip ile bir terapistin empati ve uzmanlığını yapay zeka teknolojisiyle bir araya getirerek milyonlara ulaşan bir zihinsel sağlık çözümü oluşturmak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.