Ninja Squad'ın yolculuğu Webrazzi Dijital 2022 sahnesinde konuşuldu

Yaklaşık 5 yıldır kripto, 2 yıldır ise NFT alanında olduğunu belirten Ninja Squad kurucu ortağı Kemal Anıl Hiçyılmaz, kripto ve NFT alanlarını birleştirerek bir topluluk yaratmak adına Ninja Squad'ı hayata geçirdiklerini belirtti.
Ninja Squad'ın yolculuğu Webrazzi Dijital 2022 sahnesinde konuşuldu

Webrazzi Dijital 2022 konferansımızın konuşmacıları arasında yer alan Ninja Squad kurucu ortağı Bekir Çağrı Çelik ve Ninja Squad kurucu ortağı Kemal Anıl HiçyılmazWebrazzi kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'ın sorularını Webrazzi Dijital 2022 sahnesinde yanıtladı.

Yaklaşık 5 yıldır kripto, 2 yıldır ise NFT alanında olduğunu belirten Ninja Squad kurucu ortağı Kemal Anıl Hiçyılmaz, kripto ve NFT alanlarını birleştirerek bir topluluk yaratmak adına Ninja Squad'ı hayata geçirdiklerini belirtti. 6 ay önce Ninja Squad yolculuğuna çıktıklarını paylaşan Hiçyılmaz, 4 aydır ise faaliyette olduklarını aktardı.

NFT bilenlerin kriptoyu çok bilmediklerini, kripto bilenlerin ise NFT'ler pek bilmediğini belirten Ninja Squad kurucu ortağı Bekir Çağrı Çelik, pazardaki bu açığı gördüklerini ve bu nedenle Ninja Squad'ı hayata geçirdiklerini paylaştı.

NFT teknolojisini ilk gördüğünde sahiplik teknolojisi olarak algıladığını da sözlerine ekleyen Çelik, NFT ve sahipliklik teknolojisi ile sanatçıların, markalarını ve topluluklarını büyütmeye odaklanabileceklerini de belirtti. Çelik, günümüzün en büyük markalarının gizli kapılar arkasında kripto ve NFT konularında çalışmalar yaptığını da sözlerine ekledi.

Ninja Squad Token (NST) ile bir marka kurduklarını ve üyelik sattıklarını belirten Hiçyılmaz, topluluklarında yer alan üyelere pek çok farklı alanlarda avantajlar sunacaklarını da dile getirdi. NST'yi ekosistemlerinde harcanan bir jeton olarak gördüklerini de aktaran Hiçyılmaz, NFT'nin önümüzdeki birkaç yıl içinde kripto kullanımını geçebileceğini düşündüğünü de aktardı.

NFT koleksiyonlarının Ninja Squad'ın topluluğunu temsil ettiğini belirten Çelik, ilerleyen dönemde NFT temalı bir oyun paylaşacaklarını da sözlerine ekledi. Son olarak Ninja Squad'ın çeşitli projeler için markalarla görüşme aşamasında olduğunu da ekleyelim. Konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.