Webrazzi Dijital 2022'nin konferans programı belli oldu

Webrazzi Dijital 2022, 16 Mart Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem online hem de fiziksel olarak gerçekleşecek.
Webrazzi Dijital 2022'nin konferans programı belli oldu

Webrazzi Dijital 2022, 16 Mart Çarşamba günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te hem online hem de fiziksel olarak gerçekleşecek. Alanında uzman isimlerin ve markaların bizlerle olacağı konferansımızın konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi Webrazzi Dijital 2022'nin konferans programı da belli oldu. 

Konferans programına geçmeden önce fiziksel ve online konferans deneyiminin nasıl olduğundan bahsetmek istiyorum. Konferansımızı Wyndham Grand Istanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleştireceğiz, dileyenler de Webrazzi Dijital 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecek. Ayrıca belirtelim, online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Webrazzi Dijital 2022'de, bu senenin en popüler trendlerinden biri haline dönüşen metaverse tüm yönleriyle konuşulacak. Yeni gerçeklik evreninde marka deneyimi oluşturmaktan metaverse'te bizi bekleyen yabancı dile, kurum inovasyon bakışı ile metaverse ve NFT'den metaverse'in gelecek için ne ifade ettiğine metaverse'e dair merak edilenler gündemimizde olacak. Ayrıca dijitalleşme yolunda Türkiye'ye genel bakış, dijital medya ve reklamcılık ekosisteminde yetenek ihtiyacı, yeni nesil pazarlama ve markalar için büyüme yöntemleri gibi dijital dünyaya dair birçok konu da birbirinden değerli konuklarımızla birlikte katılımcılarla paylaşılacak. 

Konferansımıza buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi Dijital 2022 ile ilgili tüm merak ettiklerinize de buradan göz atabilirsiniz. 

16 Mart'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.