Mindfulness uygulaması Anda Burada 3 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Mindfulness ve uyku uygulaması Anda Burada 3 milyon Dolar değerleme üzerinden tohum yatırımını aldı. Yatırımcılar arasında AFM Digital Investments’ın kurucusu Adnan Akdemir ve ünlü oyuncu Canan Ergüder yer alıyor.
Mindfulness uygulaması Anda Burada 3 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Çocuk ve ebeveyn dikeyinde içerikler üreten mindfulness ve uyku uygulaması Anda Burada 3 milyon Dolar değerleme üzerinden tohum yatırımını aldı. Yatırım turuna  AFM Digital Investments’ın kurucusu, Musixen’in ve AFM sinemalarının yatırımcısı Adnan Akdemir, melek yatırımcı Cavit Habib, ünlü oyuncu Canan Ergüder, psikolog ve yazar Pınar Maro, etkili anne baba eğitmeni ve çocuk kitapları yazarı Gülenbilge Ersan, Mindfulness eğitmeni ve Ben İnsan Akademi’nin kurucusu İhsan Yelkencioğlu ve iş insanı Zeynep Bilgin katıldı. 

Anda Burada'nın faaliyet alanı

Anda Burada, ebeveynlerin çocuklarını yetiştirme yolculuklarında özel sunduğu kaygı ve stresi azaltmaya yardımcı içerikler sunuyor. Aynı zamanda çocukların başa çıkması güç duyguları erken yaşta yönetmeyi öğrenmeleri için zengin bir kütüphanesi bulunuyor. Ayrıca çocukların ihtiyaç duyabilecekleri yetenekleri geliştirebilmeleri için bir rehber olma hedefi taşıyor.  

Çocuk ve ebeveynler için mindfulness ve uyku uygulaması Anda Burada'ya girişim incelemesi olarak yer vermiştik. Anda Burada, yakın zamanda Boost The Future'un dördüncü döneminden mezun olan 12 girişim arasında yer aldı

Anda Burada'nın gelecek planları

Girişim, aldığı yatırımla yeni dil seçenekleri ekleyerek global pazara açılmaya hazırlanıyor. Anda Burada kurucu ortağı ve CEO’su Şölen Yücel, dünyada kişisel gelişim ve wellness pazarının her geçen gün büyümeye devam ettiğini ve yakın gelecekte bir platoya girmeyecek gibi göründüğünü belirtiyor. Şölen, ebeveyn ve çocuklara odaklanmalarının her ne kadar “niş” bir seçim olarak görünse de, aslında mevcut pazarı da büyütmeye yönelik bir adım olduğunu söylüyor.

Kurucu ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı Faika Ergüder ise, Yoga, sağlıklı yaşam, meditasyon gibi ilgi alanlarına sahip olmayan ebeveynlerin de çocuğunun gelişimine katkıda bulunabilmek için Anda Burada’yı tercih ettiklerini ve böylece mevcut pazarı daha da büyütebileceklerine inandıklarını dile getiriyor. Faika Ergüder sözlerine şu ifadeleri de ekliyor: 

“Anda Burada’nın en büyük hayali erken yaşta kazanılan yeteneklerle, ileride sağlıklı, kendini seven, başkalarına empati besleyebilen, stresini ve kaygısını yönetebilen yetişkinlerin yaşadığı ve yönettiği toplumlar yaratılmasına katkıda bulunmak. Çünkü biliyoruz ki gelecek için ektiğimiz her tohum, daha iyi bir yarın demek.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.