egirişim, kitle fonlaması ile 2 milyon 250 bin TL finansmana ulaştı

egirişim, bu yatırım turuyla, şirket paylarının yüzde 6.6’sını yatırımcılara arz ederek 2 milyon 250 bin TL finansmana ulaştı.
egirişim, kitle fonlaması ile 2 milyon 250 bin TL finansmana ulaştı

egirişim, geçtiğimiz günlerde yatırım ve fonlama merkezi fonbulucu’da yatırım turuna çıkmıştı. İçerik platformu, 24 saat içerisinde 1200’den fazla yatırımcıdan 3 milyon TL üzeri talep toplayarak yatırım turunu tamamladı.

egirişim, bu yatırım turuyla, şirket paylarının yüzde 6.6’sını yatırımcılara arz ederek 2 milyon 250 bin TL finansmana ulaştı. 2020 yılında şirketleşen egirişim yatırım turu ile teknoloji tabanlı bir altyapı geliştirmek istiyor. Bu yönde kendi reklam altyapısını da geliştirmek isteyen platform egirisim ads servisini yayına almayı planlıyor.

Finansmanla ofis, yeni işe alım, ekipman tedariği gibi yatırımların da planladığını belirtelim. Bu pazarın hareketlenmesi ise oldukça sevindirici. Geçtiğimiz yıl 400 bin dolar değerleme ile yatırım alan capslock da İngilizce içerik üretim hedefi ile birlikte ismini değiştirip Swipeline olmuştu.

Yatırım turu hakkındaki görüşlerini aktaran egirişim kurucusu Hilmi Öğütcü ise yatırımla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Fonlama sonunda alacağımız yatırım ile dijital altyapımızı geliştirip, 1200’den fazla yatırımcımızın da gücüyle bir yandan ülkemizdeki etkinliğimizi artırıp bir yandan da global bir girişim medya platformu haline gelmek istiyoruz."

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.