Kiralama sürecinin her adımını kolayca yönetebilmeyi sağlayan platform: Mülk Takibi

Mülk Takibi, hem ev sahiplerinin hem de kiracıların kiralama sürecinin her adımını baş ağrısı ve risk olmadan kolayca yönetebilmelerini sağlıyor.
Kiralama sürecinin her adımını kolayca yönetebilmeyi sağlayan platform: Mülk Takibi

Dijitalleşme iş yapış şekillerimizden izleme ve dinleme anlayışlarımıza, alışveriş tercihlerimizden finansal yönetimlerimize kadar hayatın her alanında hayatlarımıza etki etmiş durumda. Bir süre öncesine kadar analog olarak gerçekleştirdiğimiz birçok şeyi, hızlanan dijital dönüşüm sayesinde daha pratik yöntemlere evirdik. Ev sahipleri ve kiracılar da bu dönüşümden payını alanlardan, zira Mülk Takibi adlı girişim ev sahipleri ve kiracıların en zorlu süreçlerinden biri olan ev kiralama sürecini dijitalleştiriyor.

İnsanlar, kiralamalarının sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlamak için doğru kiracılara, araçlara ve uygulamalara sahip olduklarından emin olmalı. Mülk Takibi, hem ev sahiplerinin hem de kiracıların kiralama sürecinin her adımını baş ağrısı ve risk olmadan kolayca yönetebilmelerini sağlıyor.

Kira sözleşmesi ve yasal takip gibi işlemler Mülk Takibi üzerinden yürütülebiliyor

Bir kira takip programı görevi gören bu hizmet sayesinde mülk sahipleri alacaklı oldukları kiraların durumunu görebiliyor, kredi kartı ile kira temin edebiliyor, kira sözleşmesi ve yasal takip gibi işlemleri bu sistem üzerinden yürütebiliyor. Gayrimenkul yönetimi, kiracı yönetimi, finans ve raporlama, banka entegrasyonu, teknik servis, depozito yönetimi, muayene ve kontrol, şikayet hizmetleri ve yasal takip işlemleri gibi pek çok kategoride mülk sahiplerine hizmet sunan bu uygulama sayesinde kiracı ve mülk sahibi arasındaki tüm süreçleri otomatik hale geliyor.

Kiracılar da sistem üzerinden kredi kartıyla kira ödemesi yapabiliyor

Kiracılar da yine bu sistem üzerinden kendi hesap hareketlerini takip edip kredi kartıyla kira ödemesi yapabiliyor, şikayet veya taleplerini kolayca mülk sahibine iletip kendisi ile arasında yapılan tüm sözleşmenin detaylarına kolayca ulaşabiliyor. Ayrıca sözleşme sonunda kiracı, ödemelerinin performansına göre bir rapor alabiliyor ve bu raporu gelecek kiralamaları için kullanabiliyor.

10 binin üzerinde mülk takibi sağlanıyor

Mülk Takibi üzerinde 10 binin üzerinde mülk takibi sağlanıyor. 16 farklı banka ile entegrasyon sağlanıyor; konut, iş yeri, arsa konteyner, apartman, yurt, kayıkhane dahil bir çok farklı tipte mülk yönetiliyor. Dört farklı muhasebe programı ile entegrasyon yapılabiliyor.

Şu anda 8 kişilik ekibiyle faaliyet gösteren Mülk Takibi, 2020 yılının mart ayında Selim Hallaç tarafından kuruldu ve çalışmalarına başladı. Mülk Takibi, bir yılda geliştirildikten sonra ürünün ilk versiyonu yayına alındı. Geliştirilme sürecinde herhangi bir hazır bir altyapı kullanılmadı, ürün tamamen sıfırdan geliştirildi.

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Mülk Takibi'nin ana gelir modeli SaaS. Ancak platformun farklı kategorilerde lead ve komisyon gelirleri de bulunuyor.

Mülk Takibi, gayrimenkulün en bilinen ve yaygın yatırım aracı olduğu bir pazarda, ülke genelindeki ev sahipleri ve kiracıların kiralama deneyimlerinin her aşamasını tek bir yerde birbirine bağlayıp daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.