Bobiler.org 15 yıllık yayın hayatına veda ediyor

Bobiler.org'un web sitesi 26 Mart'ta kapanırken, sosyal ağlarda da paylaşım sayısını azaltacak.
Bobiler.org 15 yıllık yayın hayatına veda ediyor

Bobiler.org dün Twitter'da paylaştığı bir gönderi ile 15 yıllık yayın hayatına veda edeceğini açıkladı.  Platforma özgü bir üslup ile ekonomik şartları eleştiren bobiler.org, öncelikle yayınların bir süre ara vereceğini ifade etti.

"Takdir ederseniz ki bu devirde bir paralel evren işletmek kolay değil. Bunun gezegenlerimizi yutmaya çalışan kara delikleri var, devamlı büyüyen karanlığı var, jeopolitik problemleri var, bunların üstüne bir de sürekli zamanda geri gidiyoruz."

Bobiler.org, 26 Mart'ta web sitesini kapatacak. Bobiler.org, web sitesinin kapanmasıyla, sosyal ağlarda da paylaşım sayısını azaltacak. Ekip, Bobiler topluluğundan montelerini yedeklemelerini ve bilgisayarlarına indirmelerini istedi. Bobiler.org, 15 yıllık serüven için tüm üyelerine teşekkür etti. 

Bu arada "Bobiler evreni" 2012 yılında Bobiler'in web sitesinde bulunan içerikleri harita üzerine taşıyarak, kullanıcılarına farklı bir deneyim sunduğu iOS uygulaması ile hayata geçmişti. Geçtiğimiz aylarda ilk montesini NFT olarak satışa sunan Bobiler.org, bundan sonra kendini NFT projeleri üzerinden fonlamayı planladığı izlenimi yaratmıştı. Ancak görünen o ki; Bobiler.org bu alanda ilerlemeyi tercih etmedi. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.