SPONSORLU

Yenilikçi ve özgün fikirler Fikrinn Platformu ile değerleniyor

Kuveyt Türk’ün üniversite öğrencilerinin, girişimcilerin ve müşterilerin yenilikçi fikirlerini paylaşmaları için kurduğu Fikrinn Platformu özgün fikirleri bekliyor. Ideathon Fikir Yarışması da platform üzerinden yapılacak.
Yenilikçi ve özgün fikirler Fikrinn Platformu ile değerleniyor

İnovatif ürün ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk’ün, yenilikçi fikirleri hayata geçirebilmek, müşterilerin ürün ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerinden yola çıkarak daha iyi bir müşteri deneyimi sunabilmek amacıyla 11 Ocak 2022 tarihinde hayata geçirdiği Fikrinn Platformu, üniversite öğrencileri ve girişimciler ile tüm bireysel ve kurumsal müşterilerin fikirlerini bekliyor.

Fikrinn Platformu üzerinden ilk tematik çağrıyı Ocak ayında yapan Kuveyt Türk, müşterilerine, “Kuveyt Türk Mobil uygulamamızda, mevcut ürün ve hizmetlerimize ek olarak hangi ürün ve hizmetlerin olmasını istersiniz?” sorusunu yöneltti. İlk çağrı için gelen fikir sayısı, beklentileri aşarak bin 262’yi buldu. Gelen fikirlerin değerlendirilmesi sonucunda birinci seçilen fikrin sahibine 10 bin TL ödül takdim edilecek. Kısa sürede 2 bini aşkın üye sayısına sahip olan Fikrinn Platformu üzerinden düzenli olarak yeni fikir çağrıları gerçekleştirilecek. Platform, yakın zamanda bir çağrı duyurusu daha gerçekleştirilecek. 

Kuveyt Türk, üniversiteli öğrencilerin gelişimlerini desteklemek ve geleceğin bankacılığına yönelik gençlerin fikir üretmelerine katkıda bulunmak amacıyla Ideathon Fikir Yarışması da düzenliyor. Daha önce iki kez düzenlenen Ideathon Fikir Yarışması, bundan sonraki süreçte Fikrinn Platformu üzerinden gerçekleştirilecek.   

“Yenilikçi fikirler için yeni alanlar açıyoruz”

Kuveyt Türk Strateji ve İnovasyon Grup Müdürü Dr. Selman Ortaköy, “Teknoloji ve inovasyon yolunda attığımız adımlarla sektördeki öncü konumumuzu sürdürürken, kurduğumuz platformlarla finans dünyasına yeni bir soluk getiriyoruz. Özellikle gençlerin, girişimcilerin ve müşterilerimizin fikirlerini rahatça paylaşabilecekleri yeni alanlar açmanın kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda, hem üniversite öğrencilerimizin ve girişimcilerin yenilikçi fikirlerini hayata geçirebilmek gayesiyle, hem de bireysel ve kurumsal müşterilerimizin ürün ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmelerinden yola çıkarak daha iyi bir müşteri deneyimi sunabilmek adına bu yılın Ocak ayında Fikrinn Platformu’nu hayata geçirdik. Gençlerimize farklı bir deneyim ortamı sunduğumuz Ideathon Fikir Yarışmasını da bundan sonraki dönemde bu platform üzerinden düzenleyeceğiz. Yenilikçi ve özgün fikirleriyle finans dünyasına değer katmak isteyen herkesi Fikrinn Platformu’nun bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.

Teknoloji ve finans dünyasına yönelik rapor

Fikrinn Platformu, teknoloji ve finans dünyasına yönelik raporlar da yayınlıyor. Platformun ilk raporu, finans dünyasının yükselen trendleri arasında yer alan kripto paralar üzerine oldu. Raporda, kripto paraların ortaya çıkışı, altında yatan teknolojiler ve bugün geldiği noktanın yanı sıra önde gelen finans kuruluşlarının geleceğe dair öngörüleri de aktarılıyor. Rapora https://fikrinn.kuveytturk.com.tr/raporlar adresinden ulaşılabiliyor.

Kuveyt Tük Fikrinn Platformu’nu https://fikrinn.kuveytturk.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.