İyzico'nun yeni ürünü iyzico Kart kullanıma açıldı

İyzico Kart ile kullanıcılar, internet alışverişlerinde yaşadığı iyzico ayrıcalıklarını artık mağazalarda ve restoranlarda da deneyimleyebilecek. 
İyzico'nun yeni ürünü iyzico Kart kullanıma açıldı

Ödeme servisi iyzico, yeni ürünü İyzico Kart'ı kullanıma açtığını duyurdu. İyzico Kart ile kullanıcılar, internet alışverişlerinde yaşadığı iyzico ayrıcalıklarını artık mağazalarda ve restoranlarda da deneyimleyebilecek. 

iyzico Kart'ın öne çıkan özellikleri

Kullanıcıların hiçbir ücret ödemeden iyzico Kart'a sahip olabileceğini belirtelim. Ayrıca iyzico Kart kullanmak için bir banka hesabına sahip olmanız gerekmiyor.

Buna ek olarak kartın limiti, kart sahipleri tarafından belirlenebiliyor. Bu bağlamda, kullanıcıların ne kadar bakiye yüklerse, o kadar harcama yapabildiğini eklemekte fayda var.  Eğer bir iyzico Kart sahibiyseniz, banka veya kredi kartınızla, havale/EFT aracılığıyla, mobil operatör üzerinden veya ATM’lerden kartınıza para yükleyebilirsiniz. 

Para yatırmanın yanında iyzico Kart’ınız ile tüm ATM’lerden para çekebilirsiniz. Eğer arzu ederseniz, iyzico mobil uygulaması üzerinden kendinize ait bir banka hesabına para göndermeniz de mümkün. Ödeme seçeneklerine baktığımızda ise iyzico Kart'ın temassız ödeme seçeneği sunduğunu görüyoruz.

iyzico ekibi, kartın iade süreçlerinde de nitelikli bir kullanıcı deneyimi inşa ediyor. Bu kapsamda iyzico Korumalı Alışveriş hizmeti sunan her yerde, iyzico kartınızla yaptığınız alışverişlerin iade süreçleri iyzico güvencesi altında oluyor.

iyzico Kart nasıl alınır?

iyzico Kart sahibi olmak isteyenlerin, öncelikle bir iyzico hesabı açması gerekiyor. Bu adımın ardından iyzico mobil uygulaması üzerinden iyzico Kart başvurusunda bulunmanız yeterli. Kullanıcılar, mobil uygulama üzerinden “Kart Oluştur” butonuna tıklayarak, iyzico Kart'a kavuşabilirler. 

Kartı oluşturduktan sonra, iyzico mobil uygulaması üzerinden tüm işlemleri tek bir ekranda görebileceğinizi belirtelim. Aynı şekilde kartın yönetim süreçleri de mobil uygulama üzerinden gerçekleşiyor. 

Örneğin, kartınızı teslim aldıktan sonra iyzico mobil uygulaması üzerinden şifre belirleyerek kartınızı aktif hale getirebilirsiniz. Ayrıca kartınızı teslim aldıktan sonra mobil uygulama üzerinden 4 haneli kart şifrenizi belirleyebileceğinizi de ekleyelim. 

Son olarak şirketin, iyzico Kart için ilk bir yıl boyunca herhangi bir kart veya işlem ücreti almadığını belirtmekte fayda var. Şirketin, iyzico Kart ile henüz bankacılık sistemlerine dahil olmamış kişilere cazip bir seçenek sunduğunu söyleyebiliriz. Son olarak iyzico ekibinin, iyzico Kart görsellerinde, hayatını kaybeden iyzico kurucu ortağı Tahsin Işın'ın ismine yer vermesi de dikkat çekti. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.