SPONSORLU

Sanofi’nin Girişimcilik Programı PharmUp’ta Üçüncü Dönem Başladı: Son Başvuru Tarihi 18 Mart

Sanofi’nin sağlık sektöründe katma değer yaratacak yenilikçi fikirlerin gelişimine destek olmak için hayata geçirdiği Girişimcilik Programı PharmUp’ın üçüncü dönemi başlıyor.
Sanofi’nin Girişimcilik Programı PharmUp’ta  Üçüncü Dönem Başladı: Son Başvuru Tarihi 18 Mart

Türkiye’nin girişimcilik alanındaki köklü kurumlarından Endeavor iş birliğinde gerçekleşecek yeni dönemin takvimine göre, başvurular 18 Mart 2022 tarihine kadar sanofi.com.tr/tr/pharmup üzerinden yapılabilecek. Yeni dönemin kategorileri Akıllı Sağlık Cihazları ve Diagnostik Çözümler (giyilebilir teknolojiler ve hızlı test araçları), Medikal Eğitim ve İletişim Araçları, Sağlıklı Yaşam Çözümleri, Dijital Sağlık ve Teletıp, Veri Yönetimi ve Analitiği, Kurumsal Dijital Dönüşüm olarak belirlendi.

Sağlık dikeyinde çalışan, ölçeklenebilir, geliştirilebilir ve sürdürülebilir fikirlerin hayat bulduğu programda seçilecek girişimler için Endeavor ile birlikte hazırlanan mentörlük desteği ve eğitimler içeren hızlandırma dönemi başlayacak.

Bu dönem sonrasında ürünlerini olgunlaştıran Start-up’lar 9 Haziran 2022’de gerçekleştirilecek programın ödüllü final gününde (Demo Day) sektörün önde gelen isimlerine projelerini tanıtma şansı bulurken somut çözümü olan projelere Sanofi ile iş birliği fırsatı sunulacak. Bunlara ek olarak, programa katılacak girişimciler arasından belirlenecek kişiler, Haziran'da Paris’te yapılacak olan VivaTech konferansına Sanofi sponsorluğunda katılabilecek.

PharmUp’ta 2019’dan beri 11 girişimciye destek verildi

İlki 2019 yılında gerçekleşen programa, bugüne kadar toplamda 133 girişimci başvuru yaptı. Bu başvuruların içinden programa seçilen 11 girişimci, PharmUp’ın hızlandırma dönemine katılmışlardı. Bu dönem sonunda ürünlerini olgunlaştırma şansı bulan girişimciler iş fikirlerini PharmUp’ın jüri üyelerinin değerlendirmelerine sundular.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.