Firefly'ın kurucusundan online market alışverişi girişimi: Popcorn

Mobil uygulama üzerinden kullanılabilen Popcorn, sipariş edilen market ürünlerini ortalama 10 dakika içinde kullanıcılarına ulaştırabiliyor.
Firefly'ın kurucusundan online market alışverişi girişimi: Popcorn

Pandeminin de etkisi ile birlikte girişim ekosisteminin en popüler alanlarından biri haline gelen online market alışverişi, her geçen gün büyümeye ve yeni markalar çıkarmaya devam ediyor. Bu markalardan biri olarak karşımıza çıkan Popcorn, market ürünlerini hızlı bir şekilde kullanıcılarına ulaştırıyor.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Onur Kardeşler ve Ece Çokar tarafından kurulan Popcorn, hem San Francisco hem de İstanbul'da ofislere sahip. Girişimin kurucuları arasında yer alan Onur Kardeşler'in ABD merkezli önemli bir girişim olan Firefly'ın kurucularından olduğunu da ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse Kaan Günay ve Onur Kardeşler tarafından kurulan Firefly ile ilgili gelişmeleri sizlere daha önce pek çok kez aktarmıştık. Gelelim tekrardan Popcorn çözümüne. Popcorn, Türk girişimciler tarafından kurulsa da şu an için sadece ABD'de hizmet veriyor. 

Popcorn'un hizmet verdiği şehirler arasında ise San Francisco, Oakland ve Jan Jose bulunuyor. Popcorn'un LinkedIn sayfasında yer alan bilgilere göre ise girişimin 50'den fazla çalışanı bulunuyor. Hem Android hem de iOS platformlarında bulunan bir mobil uygulama üzerinden kullanılabilen Popcorn, sipariş edilen ürünleri ortalama 10 dakika içinde kullanıcılarına ulaştırabiliyor.

Popcorn içinde yer alan ürün kategorileri arasında ise kahve, taze ürünler, hızlı yemekler, dünyadan ürünler, içecekler, patlamış mısır, atıştırmalıklar, dondurma, süt ürünleri, evcil hayvan ürünleri, bebek, et ve deniz ürünleri, kahvaltı ve donmuş ürünler gibi pek çok seçenek de yer alıyor.

Popcorn içinde toplamda 23 kategoride 1500'ü aşkın ürün bulunduğunu da paylaşalım. Tıpkı diğer benzer çözümlerde de olduğu gibi sipariş verdikten sonra uygulama içindeki harita üzerinden siparişinizi takip edebiliyorsunuz.

7 gün 24 saat hizmet veren bir servis olan Popcorn, rakiplerinden farklı olarak minibüs benzeri araçlar ile birlikte teslimatlarını gerçekleştiriyor. Minibüsleri içinde tüm ürünlerini bulunduran Popcorn, bu sayede ürünleri çok daha hızlı bir şekilde kullanıcılarına ulaştırabiliyor. Dilerseniz Popcorn uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.