Web ve mobil uygulamalarda A/B testi ve kişiselleştirme için kodsuz çözümler sunan Upflowy, 4 milyon dolar yatırım aldı

Web ve mobil uygulamalarda A/B testi ve kişiselleştirme için sürükle ve bırak araçları sunan bir platform olarak hizmet veren Upflowy, Counterpart Ventures liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 4 milyon dolar yatırım aldı.
Web ve mobil uygulamalarda A/B testi ve kişiselleştirme için kodsuz çözümler sunan Upflowy, 4 milyon dolar yatırım aldı

Web ve mobil uygulamalarda A/B testi ve kişiselleştirme için sürükle ve bırak araçları sunan bir platform olarak hizmet veren Upflowy, Counterpart Ventures liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 4 milyon dolar yatırım aldı. Tura Tidal, Global Founders Capital, Black Nova ve Antler da katıldı.

2020 yılında Avustralya'da Alex Girard, Guillaume Ang ve Matthew Browne tarafından kurulan girişim, aldığı yeni yatırımı tahmine dayalı kişiselleştirme gibi veri bilimi alanlarından yararlanarak ve ek özellikler geliştirmek için kullanacak. Platform ayrıca çalışan sayısını da 30'un üzerine çıkaracak.

Upflowy, işletmelerin yüksek performanslı kullanıcı akışı oluşturmasına yardımcı olacak araçlar sunuyor. Bir web sitesinde veya uygulamada satış için kaydolmak için önemli bir zaman ve maliyet gerekiyor. Upflowy, pazarlama çabalarını destekleyecek zamanı olmayan işletmelerin çok uzun süredir geliştirme veya mühendislik ekiplerine bağımlı olduğunu söylüyor.

Platformu kullanmak için işletmelerin herhangi bir kod bilmesine gerek bulunmuyor. Upflowy'nin veri görselleştirmesi ve A/B testi arayüzü, müşterilerinin işten ayrılma ve davranışlarını anlamanın çok daha net hale gelmesine; deney ve optimizasyonun önünü açmasına yardımcı oluyor.

Upflowy, son birkaç haftadır haftalık kullanıcı büyümesinde yapılan son gelişmelerle birlikte, başlangıç ​​aktivasyon oranlarında yüzde 40 oranında büyüme gördü ve aylık kullanıcı tabanını ikiye katladı. Şirket bu sene ABD'de de bir ofis açmayı ve hizmet verdiği alanı genişletmeyi düşünüyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.