Kişiselleştirme girişimleri ekosistem yaratma konusunda ayrışabilir

Deneyim ve kişiselleştirme uzun süredir gündemde; kişiselleştirme girişimleri de kendi içinde çeşitleniyor. Girişimlerin ayrışmak için de bireylerin ekosistemlerine yönelik çalışmasının faydaları olacak gibi görünüyor.
Kişiselleştirme girişimleri ekosistem yaratma konusunda ayrışabilir

Kişiselleştirme ve buna dayalı ürünler hala gündemde. Bu hafta gerçekleştirdiğimiz Webrazzi E-Ticaret 2022 etkinliğinde de deneyimin önemi ile birlikte kişiselleştirmenin markaları ayırt edecek bir konu olduğundan birden fazla oturumda bahsedildi. 

Aslında kişiselleştirme girişimlerinden birkaç senedir sıklıkla bahsedilmekte ancak gerçekten "müşteriye özel" bir deneyim sağlamak ve bunu süreçlere entegre edebilmek daha yakın zamanlı bir konu. Farklı noktalardan gelen müşteri verisinin tek bir yerde analiz edilerek her müşterinin profil, alışkanlık ve beklentilerine uygun öneriler sunulması için gereken altyapıların yaygınlaşması ile kişiselleştirme konusunu odağına alan girişimlerin de sayısı artıyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.