Wunderbucket yerel dosyaları web sitesine dönüştürüyor

Levi Nunnink tarafından geliştirilen Wunderbucket, yerel dosyaları web sitesine dönüştürüyor.
Wunderbucket yerel dosyaları web sitesine dönüştürüyor

Finder uzantısı Wunderbucket komut satırı ve konfigürasyonlara ihtiyaç duymadan web sitesi oluşturmanızı sağlıyor. Yerel dosyaları web sitesine dönüştüren araç, 10 yıldan fazladır yazılımcılıkla uğraşan Levi Nunnink tarafından geliştirildi. 

Bir Mac uygulaması olan Wunderbucket'ı bilgisayarınıza indirdikten sonra hemen web sitenizi oluşturmaya başlayabiliyorsunuz. Finder entegrasyonu ile öne çıkan Wunderbucket'ın simgesine tıkladığınızda karşınıza yeni site oluştur, yerel bir site oluştur, canlı bir site oluştur ve yayınla seçenekleri çıkıyor. 

Araç, yeni site oluştur seçeneği üzerinden bir alan adı almanızı sağlıyor. Bu alanda şablon seçimine de karar verebildiğinizi eklemekte fayda var. Yerel dosyalarınızı bağlamanızın ardından, Wunderbucket'ın simgesine tıklayarak, dosyalarınızı belirlediğiniz alan adında yayınlayabiliyorsunuz. Bu arada aracın sunucu olarak AWS'den yararlandığını belirtelim.

Wunderbucket'ın sunduğu avantajlar arasında canlı site ile senkronize olma da yer alıyor. Böylece olarak yaptığınız her işlem ile siteyi anlık olarak güncelleyebiliyorsunuz. Kullanıcı dostu bir deneyim sunan araç, ücretsiz SSL sertifikaları ve özelleştirilmiş alan adlarından faydalanmanızı sağlıyor. 

Hızlı global CDN'e sahip olan Wunderbucket, şablon motoru ve geliştirme yapabileceğiniz yerel sunucular gibi geliştirici araçlarına da sahip. Wunderbucket ayrıca sitesinde şablonlara dair detaylı bilgiler de paylaşıyor. 

Wunderbucket, ücretsiz, freelance ve ajans olmak üzere 3 farklı paket sunuyor. Fiyatlar ise 10 dolar ile 250 dolar arasında değişiyor. Ücretsiz pakette bir site için aylık 10 GB bant genişliği ile tek kullanıcı tanımlanıyor. Aylık 20 dolara 100 GB'lık barındırma hakkında sahip olabileceğinizi söyleyelim. 10 dolarlık freelance paketi ise öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.