Güzellik ve kozmetik girişimlerinde son yatırımlar alt kategorilerde çeşitleniyor

2022 başından beri güzellik ve kozmetik sektöründe yapılan yatırımlarda online alışveriş ile birlikte görsel deneme, organik ve alternatif içerikler ve teknolojik yenilikler öne çıkıyor.
Güzellik ve kozmetik girişimlerinde son yatırımlar alt kategorilerde çeşitleniyor

2020 senesi güzellik ve kozmetik kategorileri için sektörü yeniden tanımlayan bir yıl olarak anılıyor. Senenin başında satışların düşmesi, büyük markaların fiyatlarını düşürmek zorunda kalmaları, stok problemleri derken sektör salgın öncesindeki arz ve talep beklentisinden çok uzak bir noktaya geldi. 

2020'nin sonu ve 2021 senesinde girişimler de yeni trendlere ayak uydurmak için farklı yollara yöneldi. Fazla su kullanmadan üretilen ürünlerden görsel denemelere 2021 senesi güzellik ve kozmetik sektörünü değiştiren bir yıl olarak değerlendirilmekte. Bununla birlikte artık marka ve girişimlerin olası değişikliklere daha kolay adapte olabildikleri ve müşterilerin beklentilerine de daha çabuk karşılık verebildikleri düşünülüyor. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.