Coinbase, Türkiye için ülke müdürü iş ilanı yayınladı

Coinbase, odağına ülkemizi alan önemli bir iş ilanı yayınladı. Paylaşılan iş ilanını incelediğimizde Coinbase'in Türkiye için Country Director yani ülke müdürü aradığını görüyoruz.
Coinbase, Türkiye için ülke müdürü iş ilanı yayınladı

Teknoloji ve finans dünyasının en popüler alanlarından biri haline gelen kripto paralar, günümüzde önemli bir yatırım aracı olarak kullanılıyor. Kripto paralara ulaşmanın en kolay yolu olarak ise karşımıza kripto para borsaları çıkıyor. 

Günümüzün en önemli kripto para borsalarından olan Coinbase'den geçtiğimiz dönemlerde pek çok kez sizlere bahsetmiştik. Karşımıza çıkan yeni bilgilere göre Coinbase, odağına ülkemizi alan önemli bir iş ilanı yayınladı. Paylaşılan iş ilanını incelediğimizde Coinbase'in Türkiye için Country Director yani ülke müdürü aradığını görüyoruz.

Öncelikle Coinbase'in destek verdiği ülkeler arasında Türkiye'nin yer aldığını da hatırlatalım. Toplamda 100 ülke için destek veren Coinbase, Türkiye'de platformu ile birlikte kripto para satın alınmasına olanak tanıyor. Ekibe dahil olacak ülke müdürü ile birlikte ise Coinbase'in ülkemizde daha aktif bir kripto borsasına dönüşeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Coinbase'in "Country Director, Turkey" isimli iş ilanının İstanbul konumu için oluşturulsa da pozisyonun uzaktan olduğu özellikle belirtilmiş. Kısacası Coinbase'in Türkiye müdürü İstanbul'da yer alan bir Coinbase ofisinde değil uzaktan çalışacak. Tabii ki bu adımın Coinbase'in Türkiye ofisi açmak için attığı ilk adım olabileceğini de ekleyelim.

LinkedIn'de yer alan bilgilere göre Coinbase'in iş ilanı için başvuruları kapattığını ve toplamda 24 kişinin Coinbase'in Türkiye müdürü pozisyonu için başvurduğunu görüyoruz. Ekibine tecrübeli bir ismi katmak isteyen Coinbase, iş ilanında yer alan bilgilere göre daha önce Türkiye pazarında hizmet vermiş bir fintech şirketinde kurucu veya CEO pozisyonlarında bulunmuş deneyimli kişileri arıyor.

Hatırlatmak gerekirse şu an için ülkemizden en popüler kripto para borsaları arasında Binance, BtcTurk ve Paribu gibi önemli platformlar yer alıyor. Coinbase, Türkiye özelindeki çalışmalarını artırması ile birlikte bu platformlar için oldukça önemli bir rakip olabilir.

Son olarak 2012 yılında Brian Armstrong ve Fred Ehrsam tarafından San Francisco'da kurulan Coinbase'in şu an için 100 ülkede toplamda 73 milyondan fazla kullanıcıya hizmet verdiğini de ekleyelim. Dilerseniz Coinbase uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Coinbase'in Türkiye macerası ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.