Ses dosyaları için kişiselleştirilmiş videolar oluşturmaya yardımcı olan ücretsiz platform: Reaktr

Reaktr adlı platform, ses dosyaları için kişiselleştirilmiş equalizer'lı videolar oluşturulmasını sağlıyor ve bunu saniyeler içinde gerçekleştiriyor.
Ses dosyaları için kişiselleştirilmiş videolar oluşturmaya yardımcı olan ücretsiz platform: Reaktr

Müzisyenler, podcast üreticileri veya herhangi bir ses dosyasını web sitelerine video formatında yüklemek isteyenler için en sıkıcı süreçlerden biri belki de o ses dosyası için nasıl bir video hazırlanacağı. Ses dosyasına uygun bir görsel ya da video seçmek bir yana dursun, o videonun araçlarını ayarlamak, yazının nereye geleceğini belirlemek bile ayrı bir zaman alıyor. Böyle olunca kişiler hem istedikleri gibi bir video oluşturmak için ücretli araçlara gereğinden fazla paralar harcıyor hem de zamandan kaybediyorlar.

Reaktr adlı platform, ses dosyaları için kişiselleştirilmiş equalizer'lı videolar oluşturulmasını sağlıyor ve bunu saniyeler içinde gerçekleştiriyor. Reaktr'ın en güzel tarafı ise tamamen ücretsiz olarak faaliyet gösteriyor olması. Reaktr'ı kullanmak için herhangi bir üyelik gerekmiyor. Bu link üzerinden web sitesine giriş yaptığınız zaman direkt olarak düzenleme işine başlayabiliyorsunuz. 

Platform öncelikle sizden mp3 formatında bir ses dosyası istiyor, akabinde ise isterseniz bir görsel isterseniz mp4 formatında bir video yükleyebiliyorsunuz. Ardından katman rengini seçebiliyor, equalizer'ın yuvarlak mı yoksa yatay mı görünebileceğini seçiyorsunuz ve rengini kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Üstelik Reaktr renk geçişlerine de izin veriyor. Diyelim ki yüklediğiniz içerik bir şarkı, bu noktada ise sanatçı adını ve şarkı ismini istediğiniz bir noktaya ekleyebiliyor, o yazının da rengini, boyutunu, stilini değiştirebiliyorsunuz. 

Videoya istediğiniz efekti eklemeniz de mümkün. Üstelik bu efektleri ekleyebildiğiniz gibi yoğunluğunu da belirleyebiliyorsunuz. Son olarak da Reaktr, oluşan videonun iki farklı boyutta render'ını almanıza izin veriyor, tüm iş bittikten sonra da oluşturulan içeriği cihazınıza indirmenize olanak tanıyor.

Bana kalırsa Reaktr, basit bir amaca hizmet ediyor. Ancak platform, yaptığı iş basit olmasına rağmen hızlı, kullanımı kolay ve aslında bakıldığından birçok kişinin de işini kolaylaştırabilecek uygulama. Bu nedenle birçok kişinin tercih ettiği uygulamalar arasında kendine üst sıralardan yer bulabilir. 

Reaktr'ı buradan inceleyebilir ve deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.