Webrazzi E-ticaret 2022'nin konferans programı belli oldu!

Webrazzi E-ticaret 2022, 16 Şubat'ta Wyndham Grand İstanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleşecek.
Webrazzi E-ticaret 2022'nin konferans programı belli oldu!

Webrazzi E-ticaret 2022, 16 Şubat'ta Wyndham Grand İstanbul Levent'te yüz yüze bir şekilde gerçekleşecek. Dileyenler Webrazzi E-Ticaret 2022'ye bu şekilde, fiziksel olarak katılabilecekler. Dileyenler ise online katılım gösterebilecek. Ayrıca belirtelim online katılımda da networking alanı, fuaye alanı gibi imkanlar mevcut olacak.

Webrazzi E-ticaret 2022'nin ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de konferansımızın programı belli oldu.

Ama öncesinde e-ticaretin nabzının tutulacağı ve birbirinden değerli konuşmacıların sahnede olacağı Webrazzi E-ticaret 2022 için buradan bilet alabileceğinizi hatırlatmak isterim. Konferansımıza ister online isterseniz fiziksel olarak katılabilirsiniz. 

Webrazzi E-ticaret 2022, Disrupt ve Grow olmak üzere iki farklı salonda gerçekleşecek. Disrupt salonundaki oturumlar sabah 9:20'de başlayacak ve konferans bitimine kadar devam edecek. Grow salonundaki oturumlar ise saat 11:00'de başlayacak, 15:00'te ise son bulacak. 

Türkiye'de ve dünyada e-ticaretin bugünü ile geleceğini, e-ticarette değer yaratmanın bağlantısal yollarını, e-ticarette yeni dönemin ajandasını, işletmeler için ödeme kuruluşu ile çalışmanın avantajlarını, ödeme sistemlerindeki finansal çözümleri, e-ticarette metaverse'ün yerini, metaverse çağında e-ticareti, mobil alışverişte trendleri, e-ticarette kargo maliyetlerini düşürmenin yolunu, B2B e-ticarette yeni iş birliği modellerini ve çok daha fazlasını 16 Şubat'ta, Webrazzi E-ticaret 2022 sahnesinde konuşacağız!

Webrazzi E-ticaret 2022'nin konferans programına ve konuşmacılarına buradan göz atabilirsiniz. 16 Şubat'ta görüşmek üzere!

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsor

 

Gümüş Sponsorlar

 

  

Veri Sponsoru

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.