Apple, yeni ürünlerini Mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtabilir

Bloomberg tarafından aktarılan yeni bilgilere göre Apple, Mart ayında yeni donanım ürünlerini tanıtmak için bir etkinlik düzenleyebilir.
Apple, yeni ürünlerini Mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtabilir

En son geçtiğimiz yılın Ekim ayında bir lansman düzenleyen Apple'ın 14 ve 16 inçlik çentikli MacBook Pro modellerini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Bloomberg tarafından aktarılan yeni bilgilere göre Apple, Mart ayında yeni donanım ürünlerini tanıtmak için bir etkinlik düzenleyebilir.

Söz konusu etkinliğin 8 Mart tarihinde gerçekleşebileceği de konuşulanlar arasında. Apple'ın etkinliklerini çoğunlukla Pazartesi ve Salı günlerinde gerçekleştiğini de hatırlatalım. Bu nedenle Mart ayında gerçekleşmesi beklenen etkinlik 7 veya 8 Mart tarihinde gerçekleşebilir.

Etkinlikle ilgili en önemli detay ise hangi ürünlerin karşımıza çıkabileceği. Bu konu ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor fakat öne çıkan birkaç ürün mevcut. Geçtiğimiz ay Apple'ın yeni iPhone SE modelini Mart veya Nisan ayında tanıtabileceğini sizlere aktarmıştık

Mart ayında düzenlenecek olan etkinlikte 3. nesil iPhone SE, yeni bir iPad Air ve yeni Mac modelleri karşımıza çıkabilir. Tanıtılması beklenen 3. nesil iPhone SE modelinin tasarım anlamında büyük değişikliklere sahip olmaması bekleniyor. 3. nesil iPhone SE'nin en önemli özelliği ise 5G olacak. Yeni iPad Air modelinde ise hem işlemcinin yenileneceğini hem de 5G teknolojisinin tablete ekleneceğini de belirtelim.

Tabii ki bu etkinlikle birlikte karşımıza pek çok sürpriz çıkabileceğini de paylaşalım. Hatırlatmak gerekirse Apple'ın karma gerçeklik gözlüğünün 2022 yılında tanıtılabileceğini geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Henüz bu konu özelinde bir bilgi bulunmuyor fakat gözlüğün bu etkinlikle birlikte tanıtılması da sürpriz olmayacaktır. Her zaman olduğu gibi Apple'ın etkinliği ile ilgili tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.